Mirki z #asg czy to normalne, że na replikach broni krótkiej na zamku od wewnętrznej strony (mimo smarowania) jakby ścieara mi się tylko lewa strona z farby? Też zew. lufa ma ślady otarć i prowadnica jest chyba najbardziej zjechana, też czasem mi nie chce wskoczyć blokada zamka po czyszczeniu (trzeba pomiziać zew. lufę żeby mi wskoczyła blokada). Nie jestem jakoś super mega duper wtajemniczony w to wszystko, bo dopiero zaczynam. Słyszałem że tam WE - dobre i tyle. Replika ma coś koło miesiąca - WE 058, tylko boję się żeby za pół roku jej bebechy nie latały jak #!$%@? majty. Also ktoś z doświadczeniem ma jakieś do's & dont's z czyszczeniem replik?
@emcter: pytam tylko czy powinien tylko po jednej stronie na zamku i czy ogólnie czy powinien aż tak na prowadnicy i lufie zew. W sensie czaję kak coś się rusza o drugie to trze i tak ma być ale raczej kak to jest że tylko po jednej stronie mi ściera
@Dare: Proszę. To że w środku części się ścierają to wiem, tylko chcem się upewnić czy tak ma być albo czy nie za mocno się ściera jak na względnie mały czas użytkowania.
Minister spraw zagranicznych Wielkiej Brytanii w 2 dniu po objęciu urzędu w pierwszej wizycie zagranicznej wybrał się do prywatnego dworku ministra Sikorskiego. #bekazpisu #polityka #sikorski #msz #uk
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link