Aktywne Wpisy
viero +103
tak ogólnie powiem o co mi chodzi. żyję dla mamuni. jak mamusi zabraknie to będę mógł wreszcie umrzeć. nie lubię tego życia. żyję w przeszłości. nic mnie z teraźniejszości nie cieszy. gram w stare gry, oglądam stare filmy, uważam że świat po roku 2010 nie istnieje.
#przegryw
#przegryw
xena_x +4
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
[Xiaomi Ninebot ES2 Electric Scooter Gray [Fast-08]](https://bit.ly/2T7oFpl) - Gearbest
$345.99 (1455,93 zł) + $0.00 za wysyłkę / Najniższa cena: $345.99 dnia 28.2.2020
Kupon: GBFBNEBES2
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Wyszukaj na Aliexpress - kliknij, aby wyszukać ten produkt na Aliexpress (tutaj są kupony)!
Powiadomienie cenowe / Historia ceny / Aktualne kupony - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla Xiaomi Ninebot ES2 Electric Scooter Gray [Fast-08]
---------------
[ #kuponynazywogearbest #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywoeuropa #kuponynazywopolska #kuponynazywood200do500]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na