Aktywne Wpisy
CrokusYounghand +169
Mordo, jakie promowanie lewactwa, mordo? To taka zabawa, mordo. Taka konwencja. Rużne są, mordo. To tylko tak dla funu, mordo. Jaka dewiacja, mordo? Przecież rurzni ludzie tam byli, mordo. Słuchaj, mordo: tu o sport chodzi, mordo. Musisz to zrozumieć, mordo.
#paryz2024
#paryz2024
ZuluScout +90
#paryz2024 Tak się fajnie bawili. Naśmiewali się z katolicyzmu robiąc swoje karykatury z tymi człekopodobnymi tęczowymi stworkami. Dlaczego przy okazji nie zrobili sobie beki z islamu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zgłoszenie b38bc456f1d1c15b z dnia 2020-04-21 20:45:09
Imię: Przemek
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Do Warszawy przeprowadziłem się ~2 lata temu z rodzinnego miasta temu w pogoni za lepszej jakości życiem. Od tego momentu czuje, że zacząłem żyć na nowo.
Jestem empatycznym, szczerym, i odpowiedzialnym gościem z dużym dystansem do własnej osoby, który ze względu na pracę (IT) spędza trochę za dużo czasu przed komputerem. Dlatego też, po pracy staram się spędzać wolny czas tak aktywnie, jak tylko mam na to możliwości. Mam optymistyczne podejście do życia, wierzę, że wszystko jest w zasięgu ręki, jeśli tylko masz na to chęci. Jeśli chodzi o typ osobowości to raczej kieruję się ku introwertycznej stronie (INT-P), preferuję przebywać w kameralnym gronie, co nie znaczy że czasem nie bywam w klubach żeby się wyszaleć ;)
Biorę od życia tyle ile się da, ciągle próbuję nowych doświadczeń. Skok spadochronowy w tandemie, spływ górski, lot motoparalotnią? Gdzie i kiedy! Bardzo lubię podróżować, najchętniej 2 weekendy w miesiącu w ramach city break’u, spędziłbym za granicą. Żeby nie wyszło że jestem niewyżyty, czasem jak każdy potrzebuję odpocząć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Początki nowych znajomości bywają dla mnie ciut kłopotliwe, stąd też potrzebuję trochę czasu żeby się rozkręcić.
Uwielbiam memy i wyznaje ideologię xD
Wygląd
Brunet, zielone oczy, 190cm / 90kg, normalna budowa ciała, nie mam zarostu. Regularnie ćwiczę na siłowni jak i jeżdżę na rowerze, pracuję nad zbudowaniem trochę mięsa. Ubieram się luźnie, t-shirt, bluza z kapturem, czarne spodnie / jeansy i do tego jakieś zacne kiksy.
Zainteresowania
Dzięki pandemii odkryłem nowe hobby w które się mocno wkręciłem - kolarstwo. Planuje między miastowe wycieczki jak i te zagraniczne (rowerowy potop).
Jestem gadżeciarzem, interesuje się najnowszymi technologiami, gram na giełdzie, zacząłem interesować się psychologią.
Staram się miesięcznie przeczytać 2 książki. Głównie gustuję w powieściach, dramatach, romansach i horrorach. Ostatnie pozycje które dosłownie wchłonąłem to Szczelina i Król.
Jeśli chodzi o muzykę jestem otwarty na wszystkie gatunki, aczkolwiek najbardziej skłaniam się ku elektronicznej. Moje koniki to techno/rap/rock, nie trawię tylko disco polo i metalu. Lubię jeździć na festiwale (jak tylko sytuacja na świecie i kraju się uspokoi xD)
Lubię dramaty, thrillery i kino akcji. Moje ulubione seriale to Dr. House, Breaking Bad, Rick & Morty, Bojack Horseman, HIMYM, Prison Break.
Dawno temu grałem pół-profesjonalnie w LoL’a na naszej lokalnej scenie.
Czego oczekuję?
Szukam zadbanej, szczerej i uczuciowej kobiety, z którą będę nadawał na tych samych falach, czy to pod względem aktywności jak i zainteresowań.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Nie mam żadnego idealnego scenariusza w głowie, zdecydowanie bardziej cenię sobie obecność drugiej osoby, niż miejsce i okoliczności w jakich się znajdujemy.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Jako że jestem agnostykiem, ślub kościelny na pewno odpada, cywilny być może.
Dzieci raczej tak, ale zdecydowanie w przyszłości.
Używki okazjonalnie, nie cierpię zwykłych papierosów, elektryczne są ok.
Psy > koty
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
Komentarz usunięty przez moderatora