@nuclearny: @Markeddd: Nie imba tylko takie są zasady jasno i wyraźnie napisane i albo się umie bawić albo się nie umie albo się zna zasady albo się nie zna a jak się nie zna to niech się nie zaczyna
@nuclearny: A jak #!$%@? nwm chinczyk który wierzy tam nwm w ing i jang poprostu żyje se w czasie kiedy żydy miały haukę to też można powiedzieć, że spędził święto hanuki ? Czyli nie uczestniczył w ŚWIĘCIE.
@nuclearny: jak #!$%@? nie wiedział o święcie, ten chinczyk o którym mówię na 100% wiedział o tym święcie. sam mu nawet mówiłem. twój argument jest inwalida
@nuclearny: Ale np nawet w polskich kodeksach też są pewne niedociągnięcia i tym podobne które to mogą być różnie interpretowane na własną rękę przez prokuratorów czy adwokatów. Nawet sama polska konstytucja wymaga poprawek.
@nuclearny: O a polskie to co od razu złe? W tym twoim meksykańskim też pewnie niedociągnięcia są. A jak przegraliście wojnę z waszymi kartelami to dobrze było. takie macie prawo.
@nuclearny: Ale prosze pana, mój wpis to jakby moje małe państwo, moja ojczyzna, ty będąc imigrantem w moim państwie musisz respektować prawo w nim panujące a jak nie to proszę bardzo nikt tu pana nie trzyma może se pan wracac do swojego kraju w którym pewnie pan za przestępsta narkotykowe jest ścigany a jak nie to proszę możemy pana deportować ale prosto do meksykańskiego więzienia.
Aktywne Wpisy
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora Wpisu