Aktywne Wpisy

koronawirus +588
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,

jakubixxx +32
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
źródło: 1000020632
Pobierz

Mam do Was pytanie, ponieważ właśnie dodałem artykuł z mojej strony opsychiatrii.pl . Nie chcę łamać zasad, więc chcę się Was zapytać jak odnosicie się do dodania artykułu z witryny/bloga osoby dodającej. Odniosłem tą sytuację do tej, w której dodaję własną treść jako "znalezisko" - wtedy mogę skorzystać z "wykopowego rodzaju pokazywarki". Ale jak to jest w sytuacji, gdy mam już artykuł gotowy na mojej własnej stronie? Dodatkowo ta stronie nie jest komercyjna i ja w żadem sposób nie manipuluję wynikami głosowania nad tym czy warto to znalezisko podbić, czy może warto je zakopać.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Dawid Biel
Okazało się, że treść, którą dodałem, była tydzień wcześniej na Wykopie, ale z takimi tagami, które nie pozwoliły mi odnaleźć/zorientować się, że to już było.
Miłego dnia.