Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +165
Murki dawajcie mi tu plusy bo ja wiem co sie święci, a wasze podpowiedzi mogą wywołać lawine śmiechu
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
przegro_pisarz +510
A co mi tam zapisałem się na 19 na webinar, który ma odmienić moje życie. Po wszystkim mogę zdać relację co i jak #frajerzyzmlm
Napisałem ticketa, ale znając życie odpiszą dawno po upływie tej blokady. (E-maili z wf nie dostaję)
#warframe
Posiadałem umiejętność czytania. Naprawdę...
Problem, że przy ,,normalnych" banach, jest inny komunikat. Może ktoś miał coś takiego w wf? Na necie piszą, że chodzi o jakieś ingerencje w pliki gry i program od wf, który to wykrywa i banuje.
Przeskanuj kompa antyvirem, może jakiś szajs ci się przykleił do plików gry.
Kompa mam czystego. Wczoraj robiłem verify i optimize, czy to może mieć jakiś związek?
Nie sądzę.
Może być jakiś false positive..
No nic. Pogram se w coś innego. Dobrze, że to nie na 3 dni przed końcem operacji, bo mam 2kk eventowych kredek;p
Niewiele. Z 1,5k?
Jak konto ma platynę na minusie to jest auto ban.
Niee, nie mam żadnych makro itp.
Ostatnio miałem też problem, gdy chciałem przejść na steam'a. Pobrałem na drugim dysku grę (przez stima), ale nie mogłem grać, gdyż potrzebowałem kodu (weryfikacja e-mial). A te kody mi nie przychodzą. Napisałem wtedy do supportu i zacząłem zmianę e-maila, bo ponoć wp i interna ma częste problemy z przesyłaniem wiadomości bezpieczeństwa.
Ale nie wiem czy to może mieć jakiś związek.
Eee, ticketa napisałem, a resztę #!$%@?ę. I tak wątpię, by mi w ogóle odpisali przed końcem ,,bana". A pewnie nawet, gdyby jakimś #!$%@? cudem to zrobili, zaraz kazaliby mi robić jakieś dodatkowe czynności, odpowiadać na ich #!$%@? pytania itd. ¯\_(ツ)_/¯
W każdym razie dzięki za pomoc ;)