Jak długo u Was utrzymuje bateria w Kindle Paperwhite? Moja wcześniej trzymała kilka tygodni, dużo ponad miesiąc a teraz nawet 7 dni nie wytrzymuje.... Zaktualizowałam soft i nie wiem co jeszcze zrobić. ( ͡°ʖ̯͡°) Mam Kindle Paperwhite 2 (tak, wiem staruszek, ale skoro działa to się nie będę go pozbywać. #kindle #czytajzwykopem #kiciochpyta
@littlelawyer: masz zapchany czytnik po brzegi, czy tylko kilka książek? Wyłączasz całkowicie czytnik jeśli nie zamierzasz czytać przez kilka dni czy tylko wygaszasz ekran?
Z czasem baterie zdychają. Mam Kindle keyboard ze "słabą beterią" i Nook'a który bez podpięcia na chwilę do ładowarki nie potrafi wstać. Używamy zwykle innych, te leżą na boku. Można w nich wymienić akumulator, to nie jest skomplikowane - ale jak są inne to się nie chce.
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Mam Kindle Paperwhite 2 (tak, wiem staruszek, ale skoro działa to się nie będę go pozbywać.
#kindle #czytajzwykopem #kiciochpyta
@dzieju41: Ale żeby aż tak? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wyłączasz całkowicie czytnik jeśli nie zamierzasz czytać przez kilka dni czy tylko wygaszasz ekran?