Aktywne Wpisy
Hogataa26 +9
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Można wiele złego powiedzieć o tej ceremonii otwarcia, ale za sam pomysł zorganizowania tego wszystkiego nad rzeką zasługuje na uznanie.
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
Chciałbym Wam opowiedzieć jak sobie poradziłem z problemem braku włosów w brodzie (╯︵╰,)
2 lata temu zapuściłem brodę i miałem tam jakieś włoski, ale spora część policzków była pustkowiem.
Zacząłem czytać w internecie co działa i jak naturalnie mogę sobie ogarnąć włosy.
Jeżeli masz taki sam problem jaki ja miałem, to polecam CI przede wszystkim witaminę A, oraz witaminę B.
Efekty zauważyłem po około 1.5 miesiąca.
Więcej na ten temat mówię w filmiku https://www.youtube.com/watch?v=nlNSV1tx_Sk&t=18s
#broda #zapuszczajbrodezwykopem #modameska #youtubereklama #przegryw