Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +819
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wróciłem zgodnie z umowa i kazała przedstawić sobie „dokumenty założycielskie ceidg”. Wysłałem jej wpis pobrany z oficjalnej strony ceidg, który potwierdza moja działalność ale okazuje się, ze to nie jest to co ona chce.
Ja zgłupiałem bo konto zakładałem w banku, w dokumentach z banku mam tylko potwierdzenie założenia rachunku firmowego.
W necie czytam, ze ten wpis z CEIDG jest jedynym i wystarczającym dokumentem.
Pomożecie? Bo nie wiem czy moja księgowa jest jakas głupia czy ja sam jestem głupi i nie wiem co mam jej dosłać...
#ksiegowosc
#firma
#ksiegowa
#rachunkowosc
#dzialalnoscgospodarcza
@ramenramen: no i co, nie chce Ci powiedziec co za tajemnicze dokumenty sa jej potrzebne, moze zadzwon i zapytaj?
masz wszysko lopatologicznie rozpisane + na czacie ksiegowe (telefon, mail)
zaloz darmowe konto i zobacz czy sobie dasz rade.
Bo taka ksiegowa jak opisales to Ci bedzie tylko przeszkadzac.
Jak sobie nie checsz dawac sam rady, to masz tez pakiety z ksiegowymi na wylacznosc. Zobacz sobie
Ale jak masz sklep to mozesz potrzebowac pakietu z ksiegowa na wylacznosc albo czegos jeszcze wiekszego.
Pewnie zalezy jaki sklep, ile faktur i takie tam.
Komentarz usunięty przez autora
Wszytsko to w ramach CEIDG-1 i załączników może
Czy tam będzie ten wniosek jeśli składałeś go przez bank? Niewiem. Sprawdź a jak nie, to uderz do banku tak jak księgowa powiedziała.
@ramenramen: #!$%@? póki możesz bezboleśnie. do ZUS'u to poważne biuro weźmie upoważnienie i zrobi za Ciebie. Do VAT poważne biuro nie wyśle za Ciebie, ale Ci przygotuje przynajmniej.