Wpis z mikrobloga

aktualizacja
otrzymałem dzisiaj odpowiedź z MOPSu, że nie ma mnie na liście osób objętych kwaratanną. Dostałem też polecenie aby skontaktować się z komisariatem. Zadzwoniłem, pan policjant zweryfikował i faktycznie nie ma mnie na liście.
Przekraczałem granicę 16 marca! a nawet jakbym był na liście to z MOPSu nie dostanę posiłków bo to dla starszych osób które nie poruszają się a ja to co najwyżej mogę sobie umówić wolontariusza, zapłacić i on przyniesie zakupy

chyba mam pecha XD
#kwarantanna #kwarantannadomowa #koronakatering #lodz
  • 11
@basssiok: czekaj czekaj. Pracowales i placiles podatki w angli. Nagle sobie wracasz bo sie wystraszyles i jezcze nasz czelnosc narzekac ze ci za darmo zarcia nie przyniosa?
Zdychaj #!$%@?.
@h4ch1: ok ale pojawił się tez artykuł na onecie ze w Łodzi dla osób starszych przywożą codziennie śniadanie obiad i podwieczorek. Generalnie od 16 marca jak przyjechałem do Łodzi nie ma mnie w bazie osób objętych kwarantanną.
@basssiok to, że Cię nie ma na liście to faktycznie straszny babol i tym większy szacunek do Ciebie jeśli jej przestrzegasz - jakby każdy był tak dojrzały to nie mielibyśmy teraz epidemii
@h4ch1: mnie to boli to co mówią w telewizji jak to ładnie wyglądają te kontrole itd a ja czuję się taki zapomniany i już nawet nie chce mi się dzwonić po sanepidzie itd