Aktywne Wpisy

Tumurochir +413
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.

MlCHAU +480
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani

https://pastebin.com/2LT5adu4
Ktoś może mieć jakiś pomysł? Bo na necie znalazłem tylko tyle, że faktycznie był problem w esp8266 ze slave, ale ten problem już został wyeliminowany (i jak przeglądałem kod to patch wszedł już do oficjalnej wersji), ewentualnie ludzie mieli problem z szybkością protokołu.
#elektronika #esp8266 #esp32 #arduino
void TwoWire::onReceive(void (*function)(int))i
void TwoWire::onReceive(void (*function)(size_t))W tej pierwszej nie jest wywoływana funkcja twienableSlaveMode() - wydaje mi się, że jest to kolejny bug we frameworku Arduino. Jeśli w naszym programie skorzystamy z tej drugiej definicji to wszystko działa jak należy.