Aktywne Wpisy
Bardamu +104
Mózg mi paruje jak pomyślę o ludziach biorących 500,600,700 i więcej tysięcy kredytu na kwadrat w wielkiej płycie. Brudne klatki, zapach farby olejnej na korytarzu, rury na wierzchu, żeberkowe kaloryfery i plusk kloca sąsiada wydobywający się w toalecie przez pion biegnący za tekturową ścianką. Dobrze, że nasi budowniczowie nie poszli w ślady tych radzieckich, bo do zestawu dochodziłby jeszcze fetor gnijących śmieci z sypu na klatce. W dodatku przez większość dni w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bywalcy tagu wrzucają instastories na tag, dają rady żeby się ogarnął z komornikiem, poszedł do ortodonty, przestał kupować batoniki za 9zł
Normiki: dlaczego go prześladujecie!!!oneone
tak w skrócie tag #przemcel #przemyslenia #takaprawda
Ktoś taki jak ten gość z Torunia?
@Teec: za co miałby dziękować? Być może z paru porad stąd mógłby skorzystać i mogłyby mu one pomóc, ale nie wmówisz mi, że ten tag nie powstał po to, że się z niego nabijać.
W jaki sposób miałby mu pomóc wpis tego typu (załączam na
@Teec: daj linka, bo nie wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie wszyscy z niego drą łacha, bo jest łatwym celem. Dlatego moim zdaniem, dla własnego dobra powinien skasować instagrama i inne social-gówna. Ale być może one dają mu namiastkę normalności, której chce (znajomych, na emigracji dodatkowo łączności z krajem/Poznaniem) ¯\_(ツ)_/¯
Ja bym już dał spokój i nie
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD