Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski ale może i nie tylko. Potrzebuję porad i opinii.
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
dr3vil +13
Na 14 winów, 6 było po RQ przeciwnika, wreszcie udało mi się wygrać dwa mecze w karnych (ale i tak te mecze powinienem wygrać w 90 minutach, przy pierwszym winie przeciwnik wyrównująca bramkę strzelił w 88 minucie, przy drugim w 88, a później w doliczonych czasach pierwszej części dogrywki i drugiej - 105 i 120 minuta xd), dwa razy wygrałem też mecze w dogrywce.
Rozegrane mecze: 17
Wygrane: 14
Wygrane po RQ przeciwnika: 6
Wygrane w dogrywce: 2
Najwyższa wygrana: 4:0
Przegrane: 3
Przegrane po karnych: 1
Przegrane po widocznych skryptach: ciężko określić przez i tak istniejący delay z powodu neta
Przegrane w dogrywce: 0
Najwyższa porażka: 0:5
Mecze, w których straciłem bramkę w 90+ na wagę wyniku: 3
Mega delay: większość meczów
Giga delay: 3
Lodowisko: nie stwierdzono
Bramki strzelone: 41
Bramki stracone: 22
Strzały: 111
Strzały celne: 84
Celność strzałów: 75,68%
Śr. strzałów na mecz: 6,53
Śr. strzałów celnych na mecz: 4,94
Strzały przeciwników: 76
strzały celne przeciwników: 48
Celność strzałów przeciwników: 63,16%
Śr. strzałów przeciwnika na mecz: 4,47
Śr. strzałów celnych przeciwnika na mecz: 2,82
Najlepszym zawodnikami byli Mbappe i Neymar. Najpozytywniejszym zaskoczeniem był Rysiu Quaresma, który uratował mnie w dwóch dogrywkach, w jednej strzelił dwie bramki, a w drugiej zdobył bramkę i asystę. Ta liga weekendowa była testem dla Makelele Prime. W pierwszym odczuciu Francuz zdał go na 5. Bardzo, bardzo solidny CDM, możliwe, że za jakiś czas zrobię jakąś jego recenzję. Mogę określić go mianem kozaka, który bardzo, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jako CDM aż 3 razy dostał MOTMa, raz zdobył nawet bramkę (strzały ocenione na 50 xd). Szkoda, że mam tak gównianego neta, bo chętnie dograłbym tą LW do końca.
Z racji, że w tej grze została mi tylko zabawa, bo skład mam #!$%@? (chwalesie) to jak uda mi się w ciągu tygodnia zarobić trochę drobnych to kolejną LW zacznę z Lewym HL w pierwszym składzie, Jamesem FS za CR7 oraz Orsiciem/RysiemQ za Neymara, a jak uda mi się zarobić troszkę więcej niż trochę to do składu wróci 'Lorą Blą' w wersji mid za Kehrera.
Skład pic rel, staty i screen z futwiza prosa, na którego trafiłem na początku LW w komentarzach.
#fut #futchampionswojtini