Aktywne Wpisy
na wpół żywym hajto ludzie dają więcej reakcji niż tu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Nie jako daily a raczej jazda co 2 dzień czy weekendy. Mam 25 lat i nie i składka OC waha się od 800-1100zł
Musi to być sedan ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z tego co widzę ceny wahają sie od 3-15 tys.
#samochody #bmw
Paniee kup se pan za ten hajs e46 330d w automacie.
znajdziesz do 12k
zależy jak duży, olej, filtry, świece to w 500pln się zamkniesz.
jak dojdą ci jakieś amorki, wahacze, opony, może wyjść 4k ....
w zasadzie każdy zadbany, ok 10 sek do 100 mają wszystkie powyżej 2.0
w dizlu 3.0d
w lpg 2.8/2.5
mam e39 juz kilka lat jak by co..
@Mawid_Dotyka: tu może byc problem, bo może ci wyjść dużo więcej, najlpiej sobie policz w jakimś kalkulatorze np. silnik 2500ccm z 2001 roku
Nie zależy mi na wyposażeniu chciał bym mieć klimę, elektryczne szyby z przodu, grzane lusterka i tylną szybę. Tapicerka materiałową też bym wolał, ale to pewnie idzie wymienić.
Co do blacharki czytałem że
Odradzam tapicerki materiałowej, bierz skórę prawdziwą i nawet sie nie patrz wstecz. Skory w bmw sa zajebiste i nawet z tym nie handluj (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) reszta co wymieniłeś jest standardem.
W touringach tylna klapa rdzewieje, mimo wszystko toiringi sa lepsze więc polecam ;)
Bemzyny 2.0 nie bierz,
Jak coś pytaj
@Mawid_Dotyka: główną bolączką tego modelu jest zazwyczaj poprzedni właściciel :)
@Mawid_Dotyka: no tak, tylko miej świadomość, że to nie są najtańsze auta w serwisowaniu i utrzymaniu, moja miała trochę wycieki oleju z silnika i przy okazji wyszło parę pierdół do wymiany i zostawiłem u mechanika prawie 3000 pln, a auto nadal jezdzi tak samo i nic sie nie zmieniło prawie, tyle ze nie gubi oleju :)
Komentarz usunięty przez autora