Wpis z mikrobloga

Gearbest mnie oszukał :( #gearbest #oszukujo #zakupyzchin
Jestem od 3 lat członkiem ich affiliate programu, uzbierałem sobie 98 USD. Jedynym sposobem żeby to przetransferować było wygenerowanie sobie kuponu na 98 dolanów. Ok tak zrobiłem, za wszystko wyszło $102.31 więc dopłaciłem $4,31.
To było pod koniec października, chciałem mieć rzeczy na święta. Długo długo nie mieli rzeczy w magazynie, czekałem miesiąc, czekałem drugi. Podzielili zamówienie na 3 części, kawałek zamówienia przysłali. A trzecia część nie ma na stanie i nie będzie. Więc poprosiłem o refund.
Zwrócili mi do GB walleta... 0,28 USD. Za przedmioty warte prawie $30. Czyli proporcjonalnie sobie obliczyli ile z tych paru złotych co zapłaciłem z karty trzeba oddać.
Przypominam że to był kupon na który zapracowałem a nie jakiś gratis a teraz puszczają go w niepamięć, na tym kuponie była kasa którą zarobiłem.
Jak proszę by wysłali inne towary w podobnej cenie to gość odpisał mi:
Zwróciliśmy panu 0,28 USD a zamówienie już zamknięte. Pan se zamówi jeszcze raz co chce.
Małe chińskie gnojki :(.
  • 1
@mazaq1: I to jest cały GB ostatnio. Kiedyś jeden z najlepszych sklepów. Teraz już nawet nie ma porządnych ofert. Co do współpracy to też jest ostatnio dno.