Wpis z mikrobloga

#heheszki Chciałbym oficjalnie podziękować. Otóż nie dalej jak w środę, wybrałem się do osiedlowej biedry, w celu zakupienia papieru toaletowego, w związku z wszechobecnymi alertami dotyczącymi ewentualnych braków w tej dziedzinie gospodarki, nie byłem zbyt pozytywnie nastawiony. Na dziale drogeria kosmetyki opustoszałe półki straszyły kurzem i pajęczyną, jednak w dali w na samym samiutkim końcu, leżała w zapomnieniu jedna jedyna paczka papieru Regina Delicatis 9 szt, porwany obłędem i chęcią zakupu przytuliłem ją do swojego spragnionego srajtaśmy ciała, zapłaciłem i biegłem do domu najszybciej jak potrafiłem nie oglądając się za siebie ani razu. Paczka kosztowała mnie nie całe 20 zł, cena nie grała tu roli... Dzisiaj użyłem go pierwszy raz , papier jest mięciutki pikowany, kiedy się podcieram, czuje jakby mój odbyt się uśmiechał. Tak wiec ja i mój odbyt chcielibyśmy serdecznie podziękować, Chiną, koronce, gdyby nie Wy, prawdopodobnie nigdy nie zaznalibyśmy tyle szczęścia , pozdrawiam ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach