tHoePs tHoePs 06.08.2013, 23:45:57 5 Kto nie może zasnąć i potrzebuje kołysanki?Już księżyc zgasł, zapadła noc.Sen zmorzył mą laleczkę.Więc oczka zmruż, i zaśnij już,Opowiem Ci bajeczkę.Więc oczka zmruż, i zaśnij już,Opowiem Ci bajeczkę.Był sobie król, był sobie paź,i była też królewna.Żyli wśród róż, nie znali burz,Rzecz najzupełniej pewna.żyli wśród róż, nie znali burz,Rzecz najzupełniej pewna.Kochał ją król, kochał ją paź,królewską tę dziewoje.Królewna też kochała ich,kochali się we troje.Królewna też kochała ich,kochali się we troje.Tragiczny los, okrutna śmierć,w udziale im przypadła.Króla zjadł kot, pazia zjadł pies,królewnę myszka zjadła.Króla zjadł kot, pazia zjadł pies,królewnę myszka zjadła.Lecz żeby Ci, nie było żal,dziecino ma kochana.Z cukru był król, z piernika paź,królewna z marcepana.Z cukru był król, z piernika paź,królewna z marcepana.#kolysanka #dolozka #spac #piekne konto usunięte dziabs konto usunięte StrasznyLarry Cronox
tHoePs tHoePs 06.08.2013, 23:47:42 0 @cidelfons: przykro mi nie umiem śpiewać. moja mama umie to zaśpiewać ładnie, ja niestety nie odziedziczyłam po niej głosu. :<
dziabs dziabs 06.08.2013, 23:50:56 via Android 2 @tHoePs: czytam mając w głowie śpiew mamy :p tHoePs malpaa
k.....5 konto usunięte 06.08.2013, 23:52:18 1 @tHoePs: Nie ważne czy ładnie śpiewasz, ważne czy z sercem :) tHoePs
d.....R konto usunięte 06.08.2013, 23:52:33 0 @tHoePs: Od dziecka tego nie cierpię, dzięki Tobie w ogolę nie zasnę ;3
tHoePs tHoePs 06.08.2013, 23:54:25 1 @dawiER: a to kojarzysz? http://www.tekstowo.pl/piosenka,jarema_stepowski,cztery_mile_za_warszawa.html ? konto usunięte
d.....R konto usunięte 06.08.2013, 23:56:26 1 @tHoePs: to był największy mindfuck i wtfcontent mojego dzieciństwa ;D tHoePs
Już księżyc zgasł, zapadła noc.
Sen zmorzył mą laleczkę.
Więc oczka zmruż, i zaśnij już,
Opowiem Ci bajeczkę.
Więc oczka zmruż, i zaśnij już,
Opowiem Ci bajeczkę.
Był sobie król, był sobie paź,
i była też królewna.
Żyli wśród róż, nie znali burz,
Rzecz najzupełniej pewna.
żyli wśród róż, nie znali burz,
Rzecz najzupełniej pewna.