Wpis z mikrobloga

Mieszkam obecnie we Wrocławiu, w mieszkaniu mojego wujka, za darmo, bo on pojechał na wycieczkę, a że studiuje we Wrocławiu owa sytuacja jest wręcz luksusowa dla mnie. Znajoma ukrainka, miała jakieś problemy mieszkaniowe, zapytała się czy może sobie kilka dni pomieszkać, ok zgodziłem się. Pewnego razu, widziałem jak ogląda w telewizji Trudne Sprawy, czy tam jakieś inne dlaczego jaja. Powiedziałem, że to jest dno i tak dalej, ona na to, że w ramach podszkalania się z języka polskiego ogląda dużo telewizji, bo musi się osłuchać, mówię ok. Jednak układ, że ona mieszka u mnie za darmo nie do końca mi odpowiada. W zamian za mieszkanie u mnie musi oglądać Kononoiwcza, Suchodolskiego, Jana Lesgos oraz Mexicano. Widać, że po 10 minutach kononskopi miała już dosć, mówiła, że jeżeli ma mi się jakoś odwidzięczyć za mieszkanie, to mi coś ugotuje, pojdziemy na spacer czy do kina albo obejrzymy coś na netflixie, ale ja jem w pracy, a po pracy mam siłownię albo mma. Nie mam ugułem czasu. Więc Olya siedzi i ogląda, jak Warmianin daje expose, chce mieszkać za darmo coś za coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) #ukrainka Wyobrazcie sobie jej minę oraz zażenowanie #rozowepaski #bekazrozowychpaskow
#ukrainki #wroclaw
#kononowicz #patostreamy
  • 18
  • Odpowiedz