Aktywne Wpisy
Madin5 +417
Mirki Mirabelki, inba.
Tl;dr Warszawa rondo ONZ agresywne psy mnie pogryzły, a właściciel psów pobił przypadkową kobietę przechodnia, ktoś może zna tą kobietę albo ma nagrania bo ktoś nagrywał.
Wracając dziś z różową po drodze zobaczyliśmy typa z 2 psami, które zaatakowały innego psa oraz kobietę. Nie byli w stanie oddzielić psów, a typ w pewnym momencie zaczął OKŁADAĆ PIĘŚCIAMI PO TWARZY TĄ KOBIETĘ, nie jakieś cepy na oślep tylko proste bomby
Tl;dr Warszawa rondo ONZ agresywne psy mnie pogryzły, a właściciel psów pobił przypadkową kobietę przechodnia, ktoś może zna tą kobietę albo ma nagrania bo ktoś nagrywał.
Wracając dziś z różową po drodze zobaczyliśmy typa z 2 psami, które zaatakowały innego psa oraz kobietę. Nie byli w stanie oddzielić psów, a typ w pewnym momencie zaczął OKŁADAĆ PIĘŚCIAMI PO TWARZY TĄ KOBIETĘ, nie jakieś cepy na oślep tylko proste bomby
MackaCthulhu +25
Polacy to są jednak cymbały czasem. Mój kumpel jest z Białorusi, ma kartę Polaka (czyli ma korzenie polskie) i stara się o obywatelstwo, mieszka u nas już jakieś 6-7 lat, pracuje, organizuje akcje pomocowe dla żołnierzy na Ukrainie, jak były protesty prodemokratyczne na Białorusi to pojechał tam też protestować, no ogólnie #!$%@? Łukaszenkę i Putina po całości. Od czasu początku wojny na Ukrainie, już kilka razy został napadnięty na ulicy po usłyszeniu
Dlaczego wykop.pl? Ponieważ, nie posiada żadnych zabezpieczeń. Tak dobrze czytacie żadnych.
Jak na razie chcemy uświadomić wszystkim użytkownikom, że administracja tego portalu, nie robi nic, by np. boty z Korei lub Chin zablokować (by nie minusowały komentarzy), lub by zablokować farmy użytkowników którzy to kształtują waszą rzeczywistość poprzez wykopywanie/zakopywanie znalezisk.
Nasze żądania:
1. Wymiana Gay Wizarda (kompletny szrot i dno), który tylko przeszkadza normalnym użytkownikom w korzystaniu z portalu na cloudflare.
2. Wprowadzić ReCaptchę v2 lub v3 na każdy request logowania i po WWW i po API
opcjonalnie (lepsze rozwiązanie)
3. Kontakt z AKAMAI i użycie ich na requestach głosowania/zakopywania/minusowania jak i logowania, wtedy można z recaptchy i cloudflare zrezygnować.)