Dotąd wpłaty w presalu mojego ebooka odnotowałem od...
Nie chce mi się nawet tego kończyć... Ale przechodząc do tematu tego wpisu - Ferrari jest podobno w dupie za układ z FIA a wszystko wyglądało na próbę cichego zrobienia show by ktoś mógł zagrozić Mercedesowi od kilku ładnych lat na poważnie. Pamiętacie jak Leclerc uciekał Hamiltonowi i mimo slipstreamu i DRSu nie mógł nawet się z nim zrównać ani go wyprzedzić - już wtedy coś śmierdziało.
Verstappen ma niewyparzony język ale podzielił się prawdziwym insight.
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Dotąd wpłaty w presalu mojego ebooka odnotowałem od...
Nie chce mi się nawet tego kończyć... Ale przechodząc do tematu tego wpisu - Ferrari jest podobno w dupie za układ z FIA a wszystko wyglądało na próbę cichego zrobienia show by ktoś mógł zagrozić Mercedesowi od kilku ładnych lat na poważnie.
Pamiętacie jak Leclerc uciekał Hamiltonowi i mimo slipstreamu i DRSu nie mógł nawet się z nim zrównać ani go wyprzedzić - już wtedy coś śmierdziało.
Verstappen ma niewyparzony język ale podzielił się prawdziwym insight.