Wpis z mikrobloga

Witam Mirki i Mirabelki! Nie wiem czy co poniektórzy pamiętają, ale ok 2 miesiące temu zrobiłem małe #rozdajo z powodu obietnicy jaką złożyłem pewnej młodej damie - że zasypie ją kartkami urodzinowymi, ponieważ sama z siebie zdecydowała, że zamiast prezentów woli dostać karmę, którą przekazała misiaczkom ze schroniska ( ͡º ͜ʖ͡º)

Poślizg z podsumowaniem jest ponad miesięczny, za co przepraszam, ale mam zawiłą sytuację życiową xD

Przyznam jedno -Mirko nie zawiodło!!!

Uśmiech Młodej towarzyszył przy każdej nowej kartce z życzeniami, za co jestem Wam wszystkim dozgonnie wdzięczny! ( ͡º ͜ʖ͡º) ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:❤️

Kartki były piękne, niektóre własnoręcznie robione i młoda nie mogła uwierzyć, że ktoś to sam narysował; niektórzy wysyłali całe paczki z prezentami lub/i z karmą dla misiów; ale nie brakowało też takich "Wszystkiego najlepszego. Mirek" xD za wszystkie jesteśmy jednakowo wdzięczni!

Tak jak obiecałem - w #rozdajo miałem przyznać banknot 100zł jednej losowej osobie, która prosiła o adres i 50zł wykopkowi, który zaplusuje wpis.
Niestety druga opcja odpada, bo przez przypadek usunąłem oryginalny wpis (alko ()) więc mogę jedynie rozlosować hajsy z listy poniżej.
Ilość wykopków przerosła moje najśmielsze oczekiwania więc obie nagrody lecą do mojego multikonta - @Defect2 XD

A powaznie to tworze ankiete i sami zdecydujcie co dalej, głosowanie do dzisiaj do jakiejś bliżej nie określonej pory xD

Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i nie pokręciłem żadnej mirkoksywy () (lapek mi padł i przepisywałem wszystko ręcznie xD)

JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI!!! ❤️❤️❤️

P. S. Jeszcze jedna prośba do Mireczka, który napisał list, że na studiach nie ma żadnych znajomych, żeby się odezwał na PW

@mchmjszk @TruInformatyk @darthbob @GrindujTopy @marcinkaminskicon @pasio_13 @Farrey @Zielony_Typek @zaba34 @konto_do_rozdajo @Pan_Tulipan @powro91 @vg24_pl @stowner @decided @karcia_krakow @mjjm @kawakochamkawe @panipanika @jednorybek @mashe @lim3 @destrokcja @farmaceut @to-masz @kerkociag @Eliney @Merolka @AidsFiesta @Ator @Akumu @PutOnAFappyFace @WesolyKapelusznik @Banita5000 @Lililijka @Klawaw @Nimu @arcctgx @lifeontheline @Bukaa_ @cassiopei @Minionekxxx @ojnieladnie @tger @Rumeq @abcdefghijklmnoprstuwyz @kirigami @Relanium_9669 @Don_Simon @KingOfTheWiadro @MudrzynKamil
Defect - Witam Mirki i Mirabelki! Nie wiem czy co poniektórzy pamiętają, ale ok 2 mie...

źródło: comment_1583582983bByns9YVcyqqnpLkOwvsIf.jpg

Pobierz

Co tam i jak tam?

• Losowanie 1x100 1x50 48.4% (44)
  • Losowanie 3x50 51.6% (47)

Oddanych głosów: 91

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Defect: fajnie, ale efektywniej byłoby przekazać pieniądze, po pierwsze karma byłaby lepszej jakości niż takie gowno z Tesco a po drugie jedno duże zamówienie pozwoliłoby negocjować cenę, która schronisko i tak ma lepsza. Także ok 30-40%srodkow poszło w #!$%@?. Ale szacun, lepsze to niż nic
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Defect: czekałem na to podsumowanie, wczoraj nawet zacząłem wątpić że będzie a tu taka niespodzianka (ʘʘ) cieszę się że się podobało ()
  • Odpowiedz
@Defect: Podobnie jak powyżej, proszę mnie wykreślić bo uczciwe przyznaje, ze poprosiłam o adres, napisałam, ale z pewnych względów nie wysłałam. Wielki szacunek dla wszystkich Mirków i Mirabelek i w Twoim przypadku za inicjatywę! <3
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@skorpion666 ziom, karmę kupowały rodzice dzieciaków, które przyszły do młodej na impreze. Było z góry powiedziane, że lepiej przynieść mniejszą pakę ale o większej wartości odżywczej niż 20kg karmy z biedry. To co widać na zdjęciu to już niezależne więc od nas
  • Odpowiedz
@skorpion666: Dużo śledzę TOZy i schronisk i jednak lepiej dawać tanią karmę niż hajs, bo hajs mogą przywłaszczyć szefowie schronisk, większość schronisk to biznes dla tych na najwyższych stołkach schronisk i ci z niższych na fp i różnych grupach zawsze mówią, że bezpieczniej dostać tanią karmę, bo ważne że pies chociaż zje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mchmjszk
@Mashe przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale miałem zawalony dzień. Dziękuję kochani za szczerość, ale właśnie za to też bierzecie udział w losowaniu. Oi!
  • Odpowiedz