Aktywne Wpisy
hellb0y +218
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +45
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
Poślizg z podsumowaniem jest ponad miesięczny, za co przepraszam, ale mam zawiłą sytuację życiową xD
Przyznam jedno -Mirko nie zawiodło!!!
Uśmiech Młodej towarzyszył przy każdej nowej kartce z życzeniami, za co jestem Wam wszystkim dozgonnie wdzięczny! ( ͡º ͜ʖ͡º) ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚❤️
Kartki były piękne, niektóre własnoręcznie robione i młoda nie mogła uwierzyć, że ktoś to sam narysował; niektórzy wysyłali całe paczki z prezentami lub/i z karmą dla misiów; ale nie brakowało też takich "Wszystkiego najlepszego. Mirek" xD za wszystkie jesteśmy jednakowo wdzięczni!
Tak jak obiecałem - w #rozdajo miałem przyznać banknot 100zł jednej losowej osobie, która prosiła o adres i 50zł wykopkowi, który zaplusuje wpis.
Niestety druga opcja odpada, bo przez przypadek usunąłem oryginalny wpis (alko (-‸ლ)) więc mogę jedynie rozlosować hajsy z listy poniżej.
Ilość wykopków przerosła moje najśmielsze oczekiwania więc obie nagrody lecą do mojego multikonta - @Defect2 XD
A powaznie to tworze ankiete i sami zdecydujcie co dalej, głosowanie do dzisiaj do jakiejś bliżej nie określonej pory xD
Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i nie pokręciłem żadnej mirkoksywy (。◕‿‿◕。) (lapek mi padł i przepisywałem wszystko ręcznie xD)
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI!!! ❤️❤️❤️
P. S. Jeszcze jedna prośba do Mireczka, który napisał list, że na studiach nie ma żadnych znajomych, żeby się odezwał na PW
@mchmjszk @TruInformatyk @darthbob @GrindujTopy @marcinkaminskicon @pasio_13 @Farrey @Zielony_Typek @zaba34 @konto_do_rozdajo @Pan_Tulipan @powro91 @vg24_pl @stowner @decided @karcia_krakow @mjjm @kawakochamkawe @panipanika @jednorybek @mashe @lim3 @destrokcja @farmaceut @to-masz @kerkociag @Eliney @Merolka @AidsFiesta @Ator @Akumu @PutOnAFappyFace @WesolyKapelusznik @Banita5000 @Lililijka @Klawaw @Nimu @arcctgx @lifeontheline @Bukaa_ @cassiopei @Minionekxxx @ojnieladnie @tger @Rumeq @abcdefghijklmnoprstuwyz @kirigami @Relanium_9669 @Don_Simon @KingOfTheWiadro @MudrzynKamil
Co tam i jak tam?
Komentarz usunięty przez autora
@Mashe przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale miałem zawalony dzień. Dziękuję kochani za szczerość, ale właśnie za to też bierzecie udział w losowaniu. Oi!
Niemniej, cieszę się ze cała akcja zakończyła się sukcesem! :D