Aktywne Wpisy
Jabby +105
Chciałbym tylko przypomnieć że Trump poprzez swoich ludzi w kongresie przez pół roku blokował pomoc dla Ukrainy.
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
neverwalkalone +90
#usa Szanowni Państwo - Donald Trump oficjalnym zwycięzcą wyborów prezydenckich 2024.
#akwarystyka #krewetki #akwarium
@sprite: Dziwna pojemność. To jakieś robione na zamówienie, bo standardem w handlu są 54 litry? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Akwarium ładne, ja jakoś do tych tuneli dla krewetek się nie przekonałem, jak tylko mi się mech rozrósł (więcej kryjówek) to wyjąłem, bolało mnie w oczy
Myślałeś o dodaniu roślin ływających ?
pistie, wgłębkę czy inna wąkrotkę, moje krewetki uwielbiają na roślinach pływających siedzieć, szczególnie po zgaszeniu światła
Jeśli chodzi o rośliny pływające to z dwa razy wrzucałem pisie i po jakimś czasie mi znikała... Też nie
Nawozisz czymś ?, I czy sprawdzałeś parametry wody kiedyś ?
U mnie w warunkach NO3 15-20, KH 7-8, GH 14-15 po 3 miechach mam krewetki w każdym rozmiarze, co chwilę widzę maluchy i jajeczka noszone
Jak ci spada liczba krewetek może mają problem z wylinka
Wilinkę przechodzą normalnie.
Nawożę co2 w płynie i podaję z tego spraju z allegro za pomocą dzwona. Jeszcze żelazo w płynie.
Mchów kilka rodzajów miałem ale ostatecznie się zmieszały w jedną kępę:P
Jak wymieniam wodę to dodaje jeszcze
Nie wiem, skoro małe nie dorastają coś musi być nie tak, ale trzymam kciuki za odwrócenie trendu, kurcze po dwóch latach żeby populacja sama się nie chciała utrzymać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Albo bystrzyk karlik