Wpis z mikrobloga

Nawet jak moje wpisy na mirko przechodzą obojetne, bez echa, nikt nie chciał nawet splunąć, to @NieMaSzans zawsze da mi plusa, choćby był jedynym plusującym. To się ceni. Zdarzało mi się trafiać do gorących, niestety nie z tym co chciałem - wpisami i grafikami najbardziej szkalującymi p0lki. Wtedy pewnie normictwo i różowe by sie zebrało i masowo zgłaszało, za pisanie prawdy, że worek na sperme w którym było ponad 10 #!$%@?ów, to nie jest dobra partia do małżeństwa, a tekst "liczy się że jesteś ostatnim, a nie ilu było przed tobą" to kompromitacja intelektualna p0lki na pełnej #!$%@?.
#przegryw #p0lka #bekazfeministek
N.....y - Nawet jak moje wpisy na mirko przechodzą obojetne, bez echa, nikt nie chcia...

źródło: comment_1582927872TDwfCKvDQqkRz4ReWF9IS3.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@Hasz5g: Autor obrazka bardzo trafnie zauważa model dzisiejszych feministek. Zaskoczę cię, ale kiedyś feministki nie były parodią samych siebie, i miały o co walczyć - prawa wyborcze, równość zarobków. Nie twierdzę że "kiedyś to było, wszystkie feministki świetne" bo zawsze w każdym ruchu jego pełno błaznów, ale była zupełnie inna gadka.
  • Odpowiedz