Aktywne Wpisy
kukold +9
Dalej nic nie rozumiecie? Przerzucają Wagnera na Białoruś i następny "pucz" pojedzie prosto na Warszawę. Maskirowka sprawiła, że nie można już wiązać Wagnera z Rosją, która się odcięła więc art. 5 nie zadziała a z Grodna do Warszawy jest trochę bliżej niż z Rostowa do Moskwy. Dlatego Adrian i Pinokio mieli minę jak kot srający na pustyni. Zamiast zielonych ludzików bez oznaczeń ale z jasnym powiązaniem z Rosją będą ludziki w uniformach

Smiac mi sie chce, foliowe czapeczki z wykop.pl znowu mialy racje XD Koniec przedstawienia i pierozek zawraca ze swoja armia.
Jednak wczesniej eksperci z mirko zdazyli sie wypowiedziec i obrzucac blotem kazdego kto mysli inaczej. Wielka niespodzianka, ze geostratedzy znowu wyszli na debilow i onuce XD zawsze mnie bawi jak ktos probuje znac sie na wszystkim i na sam koniec za kazdym razem sie osmiesza XD
#ukraina #rosja #wojna
Jednak wczesniej eksperci z mirko zdazyli sie wypowiedziec i obrzucac blotem kazdego kto mysli inaczej. Wielka niespodzianka, ze geostratedzy znowu wyszli na debilow i onuce XD zawsze mnie bawi jak ktos probuje znac sie na wszystkim i na sam koniec za kazdym razem sie osmiesza XD
#ukraina #rosja #wojna

Kod do zamkniętej ligi - a858ee0a
Wybaczcie za spam tagami, ale chcę by post zobaczyło jak najwięcej osób.
#wartapoznan #podbeskidzie #stalmielec #radomiak #olimpiagrudziadz #miedzlegnica #gksjastrzebie #gkstychy #zaglebiesosnowiec #termalica #stomilolsztyn #sandecja #gksbelchatow #puszcza #chrobryglogow #odraopole #wigrysuwalki #chojniczanka
#pierwszaligastylzycia #fantasy1liga #fantasyekstraklasa #fpl #ekstraklasa #pilkanozna #polskapilka
Punkty liczą się od początku czy od momentu dołączenia? Bo może dołącze tylko z czegoś musiałbym zrezygnować.
Komentarz usunięty przez autora
Klikasz w centrum ligowe i na dole masz dołączenie do ligi zamkniętej - kopiujesz ten kod: a858ee0a i jesteś. Specjalnie zamknięta by nie dochodziły osoby spoza wykopu.