Aktywne Wpisy
Szychasekk +221
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +93
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Foliarze przejmujący się koronawirusem to debile i nizina intelektualna. Dużo większa szansa jest, że jutro zginiecie w wypadku samochodowym, niż że koronawirus was dopadnie XD
@Wzzx: Możesz całe życie być mega ostrożny i odpowiedzialny, będziesz miał pecha to nic nie poradzisz
@platwi: no i elegancko, rynek się kręci XD
@Loginsrogim: jak trafię do krematorium to nie będę żył i będę miał w to #!$%@?.
Jeśli myślisz przed wejściem na przejście, i jesteś uważnym kierowcą, to większości sytuacji unikniesz. Wypadki śmiertelne z reguły zdarzają się, kiedy trafiają na siebie dwie nierozgarnięte/nieuważne osoby.
W wypadku epidemii, wystarczy jeden cymbał który łazi po mieście chory, bez maski
@GaiusBaltar: słowo klucz "większości" wszystkiego nie unikniesz, i tak statystycznie jest na to większa szansa.
@platwi: to tym bardziej jeżeli jesteś młody to nie masz się czego obawiać.
@ziemniag: W sumie powinienem tutaj powiedzieć "zdecydowanej większości" lub "prawie wszystkich". Wiem, że to niepopularne zdanie, ale niezależnie od pierwszeństwa - żeby zostać przejechanym przez samochód jako pieszy, trzeba się bardzo, bardzo postarać. Samochody są duże, głośne, i jadą z reguły w przewidywalnym kierunku. Rozglądanie się, świadomość zagrożenia, i chodzenie w nocy po właściwej stronie drogi jest
Osobiście bardziej spodziewam się, że wirusa większość z nas w końcu złapie, natomiast przejdzie w miarę lekko (tj bez konieczności hospitalizacji).