Wpis z mikrobloga

Zaprawde powiadam wam, kobieta nie jest wam do niczego potrzebna. Wszystko to kwestia udowodnienia sobie, ze mozesz i kwestia wieku. W pewnym momencie zdacie sobie sprawe, ze sa wazniejsze rzeczy. Mozecie podniecac sie dziewczynami z instagrama, ale prawda jest taka, ze nie chcielibyscie takiej na codzien i po jednym seksie by sie znudzila. Wszystko to kompleksy. Chcecie udowodnic, ze tez mozecie, czulibyscie sie wartosciowi pokazujac sie z atrakcyjna dziewczyna na miescie. Odrzuccie to, a bedziecie szczesliwi. Brakuje wam doswiadczenia, musicie przezyc swoje pierwsze razy, zeby sprawdzic i zrozumiec. Dobrze, ale pamietajcie, ze to tylko marny fragment waszego istnienia.
#przegryw
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@baronnn: ja bym chciał mieć dziewczynę dla siebie, w dupie miałbym społeczeństwo. Chciałbym po prostu mieć kogoś u boku kto mnie rozumie i się o mnie troszczy
  • Odpowiedz
@Thachi: szukaj, nie poddawaj się. Taka osoba to największy skarb. Wszystko mi wychodzi dziesięć razy łatwiej odkąd swoją poznałem. Mam dużo więcej motywacji do życia i do pracy nad sobą.

Uwielbiam to uczucie, kiedy do weekendu w które się spotykamy jest już tylko dzień dwa.
  • Odpowiedz