Wpis z mikrobloga

Czy spotykając się z #diva zawsze podawałeś jej swoje imię czy zmyślone, lub czy pytałeś się jej jak ma na imię? Albo czy zawsze #divyzwykopem albo ogólnie #divy kłamią co do swej osoby, kiedy zwyczajnie chcesz ją "trochę" poznać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 9
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: Na początku podwałem zmyślone, ale potem sam w połowie spotkania zapominałem jakie. Czasem żadnego nie podaję, czasem diva podaje jakieś na początku, a potem zdarza się że w trakcie mówi że ma inaczej na imię. Najlepsza to była Aneta "Wiesz, ja na prawdę mam na imię Aneta, bo te głupie k*rwy jak mi zakładały profil na roksie to nie wiedziały jak mam na imię i tak im akurat wpadło" głupie
  • Odpowiedz
@albertbranka Tak mnie wzięło na rozkminy o tym kiedy raz odwiedzając pewną "Julkę" to na domofonie z jej mieszkania było widać na wyświetlaczu "Sylwia" także też nie wiem czy #alfonsy wykupują na własność mieszkania czy wynajmują od kogoś?

A w Twoim przypadku trochę wpadła, ale przynajmniej na prawdę, bo nie wiedziała, że jej "koleżanki po fachu" ( ͡° ͜ʖ ͡°) trafią w 10 tke z imieniem haha
  • Odpowiedz
P.S W sumie bardziej opłacałoby im się kupić na własność. Przecież #alfonsy mają tyle #siana, że nawet nie odczują wydać jednorazowo np 150 tys chyba, że trafi się jakiś sknera ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: ja podaję prawdziwe a co do divy to pewnie większość ma zmyślone. Byłem u jednej z którą przyglądałem w czasie przerwy jej fotki z wakacji czy sylwestra więc była dość otwarta, jej imie mogło być prawdziwe
  • Odpowiedz
@Florentino: Po co kłamią z imieniem? Przecież podając imię nic się nie straci już pomijając fakt, że prostytutki nie mają kręgosłupa moralnego, więc tracą znacznie więcej niż mieliby "ukryć" swoje prawdziwe imię
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: Może na mieszkaniu były stare dane, w każdej miejscówce gdzie ja byłem i był domofon to było zamazane wszystko markerem, albo białe pole. Tylko numerek. No w tych nowych mieszkaniach to już w ogóle nic nie ma tylko numery.
  • Odpowiedz
@albertbranka: No właśnie te którą kiedyś raz odwiedziłem na domofonie miała zupełnie inne imię niż te podane w anonsie tylko po co, przecież po samym imieniu nic jej nie grozi, nie wezmę na nią kredytu ani nic, wiec ta wiedza nie musi być specjalnie chroniona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz