Aktywne Wpisy
Koner1391 +34
ładny balon, ile ona czasu się męczy? ponad miesiąc? masakra, jeszcze mumin mówił o zatorze, a się objadają frytami, kebabami i kurczakiem z głębokiego tłuszczu
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Van-der-Ledre +31
Nie jadłem dziś obiadu, to teraz go zjem. Żeberka z opiekanymi ziemniakami, kapustka oraz sos musztardowy. Potem będzie pite co nie co..
#przegryw
#przegryw
Dlaczego wszystko musi być na odwrót i to jeszcze w stosunku do reszty ich programu nie mówiąc o konkurencji?
#illustrator #adobe #grafikakomputerowa
Chodzi mi o to, że nic tam nie jest intuicyjne. Kopiowanie czy duplikowanie nie działa jak w innych softach.
O np PPM nie działa na Layeru, no po co ma działać jak we wszystkich programach które używają Layerów, w AI nic się
Można takich gównianych rozwiązań wyliczać na pęczki.
@loczyn: tego nie potrafię potwierdzić, u mnie Pen Tool na obiekcie bez zaznaczenia nie robi nic, tylko rysuje nową ścieżkę. Jeżeli mam obiekt zaznaczony, to dodaje/odejmuje punkt, a alt na punkcie zmienia jego krzywość. Do tego przesuwanie pojedynczych/zaznaczonych punktów tylko pod "A", a całości pod "V". Dokładnie tak jak w PS.
@panato: Ale z jakim programem graficznym nie pracowałem wszędzie jest tak samo, czy to Szop, After, jakiś Affinity czy nawet programy do 3D jak Cinema czy Maya to mają, to samo z kopiowaniem i
@panato: Ogólnie da się zrobić wszystko, ten program ma sporo opcji, ale jest tak w #!$%@? nieintuicyjny i podejście "wymyślimy koło na nowo". Pewnie nie daje się #!$%@? jak się siedzi na
Pod całą resztą się podpisuje w pełni. AI to jeden z najgorszych, obecnie, produktów Adobe. Przypominam, że nadal nie