Aktywne Wpisy
dajgryza +201
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
I tych biednych "ufoludków" którzy mogliby odkryć że ilość naszych płci zwiększyła się podczas ich nieobecności? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lgbt #nasa #ciekawostki #gender
@Zephyrrr: Gdybyś "dał sobie za to rękę uciąć", to mógłbyś zostać bez ręki. I byłoby to bardzo prawdopodobne.
A ma pan dowód?
@Zephyrrr: tak jakby istniały jakieś inne xD
@Ptrg: Nie mam. Ale jestem pełnoletni i mam paszport Polsatu.
@trololo55:
płeć chromosomalna (genotypowa)
płeć gonadalna
Krąży taki "zegar" gdzie są oznaczone różne wydarzenia w dziejach wszechświata - narodziny ludzkości to ostatnie 4 sekundy jeśli przyjmujemy że cały dotychczasowy czas istnienia świata to 24h.
Porównując skalę kuli ziemskiej do rozmiaru bakterii - przejmiesz się tym że "inteligentna bakteria" wysyła ci jakieś informacje? Nawet ich nie zrozumiesz.
Jesteśmy nieistotni. Za młodzi i za mali.
Człowiek, człowieka może zabić z błahego powodu. Obca cywilizacja przelatująca miliardy kilometrów, by zabić nas z błahego powodu, brzmi jak absurd. Twoje obawy są bezpodstawne