Wpis z mikrobloga

czy to prawda, ze jak ma sie okragla morde to nie powinno sie nosic okraglych oprawek?
podobaja mi sie takie, ale jak mam wygladac jeszcze gorzej to odpuszcze sobie... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

widzialem czasami osoby z okraglymi facjatami, ktore mialy takie oprawki i wygladly dobrze, ale to byly najczesciej kobiety, wiec moze u facetow to tak nie dziala juz xD albo moze te osoby nie mialy akurat az tak okraglej twarzy i dlatego tak bylo

#optyka #okulary #kiciochpyta #modameska
  • 8
@zycietokuj: odpowiem jako uzytkownik bryli na codzien :D - tak, to prawda, jestli masz okragla buzke, powinienes celowac w cos bardziej kanciatego - ale, reguly tez nie ma - najlepiej isc z kims do sklepu z oprawkami, przymierzac i pytac, w czym sie wyglada najlepiej - ja czesto tez pytam po prostu Pani w sklepie :)
@zycietokuj: to najlepiej isc ze znajomymi i pytac :) (rzeczywiscie czasem sprzedawca chce naciagnac, na te drozsze, lub te ktorych chca sie szybciej pozbyc) od razu Ci moge doradzic, przymierz z 10 roznych o roznych ksztaltach/rozmiarach, az nie znajdziesz tych najlepszych :D ja szczerze mowiac swoich "idealnych" wg mnie, szukalem z pol roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)