Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ma ktoś pomysł jak dostarczyć laptop z #!$%@? zawiasem? Nie mogę zamknąć pokrywy bo się #!$%@? matryca albo plastik obudowy, a nie mogę też go chyba oddac niezamkniętego bo się gibie ta pokrywa i najmniejszy jej ruch... też #!$%@? matryce.

Co robić?

#naprawalaptopow #laptopy
  • 12
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
MUSI GE73, nie naprawie bo nie mam żadnych narzędzi, ani czasu i nie chce tymczasowego rozwiązania
  • Odpowiedz
@VulcanFE: masz tam jak coś wsadzić? w sensie w szpare między ramke, a klape, coś możesz ta podłożyć, i delikatnie zamykać, Ty go do serwisu oddajesz, czy gdzie?
  • Odpowiedz
@Hissis: ja go dam radę zamknąć w jakiś sposób, problem w tym, że potem w serwisie już nie otworzą bez rozwalenia ramki, a wtedy nie wiem czy nie zwalą na mnie, że to ja rozwaliłem ramkę.

Problem w tym, że nie wiem jeszcze gdzie go oddać, bo w sumie o to też chciałem spytać (jest jeszcze gwarancja, laptop nie ma roku).
  • Odpowiedz
@VulcanFE: w serwisie mogliby odkręcić zawias z kadłubka zwyczajnie, no ale pewnie ktoś wczesniej, by próbował otworzyć xdd nie znam się na tych gwarancjach szczerze mówiąc, ale jak fundament #!$%@?ło, to według mnie nie jest Twoja wina za #!$%@?, i powinni klapę nową na biegu zamontować i tyle,
  • Odpowiedz
@VulcanFE: miedzy matryce a klawiaturę bym folie jakaś bąbelkowa, albo gąbkę, coś takiego wpierodlił, wstawiasz do kartona to, karton wypełniasz też jakimś syfem, i tyle,
  • Odpowiedz