Aktywne Wpisy

Undying +508
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść

Ryptun +720

w sumie dobrze wypunktowane że niedługo walentynki będzie ciekawie bo ktoś pewnie będzie oczekiwał rozłożenia nóżek żeby chlupało na widzeniu XD jak ktoś pisał, poziom stulejarstwa nitrodolskiego wychodzi poza skale skoro wywalił 13k na terapie żeby się przypodobać dla czegoś takiego
#kononowicz #patostreamy
@poteznywroclawianin: mi się wydaje, że ma ok 33, a udaje starszą, żeby złapać strusiowatego na ten haczyk, że ten niby ma u niej jakieś szanse
z 2 powodów tak robi:
1. strusio nie słuchałby się młodszej od siebie; usiłowałby ją od początku zdominować..
2. nawet taki nitroszczur wiedziałby, że nie miałby dłuższych szans u trzydziestki lub młodszej > zacząłby być bardziej podejrzliwy >> i
źródło: comment_158089602144Apob8uUUYAAlQcuXX1Ic.jpg
Pobierz@Nizarlak_Horoszczanski: ptasi móżdżek myślał że będzie z Julią czy tą drugą także tego xd on tylko rozróżnia wulgarnie mówiąc kategorią "ma dziure nie ma dziury", nie posądzałbym go o nic więcej