Aktywne Wpisy

Zastanawialiście się dlaczego każdy użytkownik thermomixa go chwali? W końcu kupił garnek za 6k PLNów jak jakiś senior w sanatorium xD. Mechanizm jest bardzo prosty, o ile część użytkowników thermomixa spojrzy prawdzie w oczy i dostrzeże, że zostali nabrani, to już przyznać się przed innymi, że jest się na tyle naiwnym żeby kupić zwykły garnek za 6k jest niebezpieczne, bo ktoś może tę naiwność wykorzystać.
Podobny mechanizm można zaobserwować w kryptowalutach, gdzie
Podobny mechanizm można zaobserwować w kryptowalutach, gdzie
mookie +152
Sytuacja polskich rodzin w ujęciu dzietności.
Te liczby kłują w oczy i pokazują skalę katastrofy demograficznej jaka już ma miejsce.
Liczba rodzin z dziećmi dramatycznie spadła przez 10 lat, a najgorsze dopiero przed nami.
#demografia #bekazpisu #rodzina #polska #ciekawostki
Te liczby kłują w oczy i pokazują skalę katastrofy demograficznej jaka już ma miejsce.
Liczba rodzin z dziećmi dramatycznie spadła przez 10 lat, a najgorsze dopiero przed nami.
#demografia #bekazpisu #rodzina #polska #ciekawostki

8. dobiera się do władzy PO POnownie i wyrzucają ludzi z kamienic, abw wdziera się do wolnych mediów, państwowe spółki zastępuja jakieś kolesiowskie przekręty, grabi się polaków z OFE żeby ratowac skradzione publiczne finanse, a wszystko to w przyklaskiwaniu TVNu, Michnika i dalszej resortowej bandy :D
Komentarz usunięty przez autora
@koloras90: byłem za tym żeby PO jak najszybciej straciło władze, ale nawet PO nie doyebało mi tyle podatków co PiS
Na szczęście już na białym koniu wjeżdża pani Kidawa, której intelekt i obycie pozwoli na wygraną w tym roku, później już z górki
@koloras90: xD
@koloras90: to na szczęście już niemożliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chce mi się wchodzić w polemikę, napiszę tylko, że nie wiesz kim jestem i, uwaga, "ile zarabiam" ale śmierdzisz mi piwniczakiem IT co to myśli że pana boga za nogi złapał bo mu pozwalają klikać z domu za 1,3 średniej krajowej.
Dupsko cię zapiekło za insynuacje że jesteś z po a
3. Niedofinansowana służba zdrowia kompletnie nie radzi sobie z pandemia. Wszyscy umierają.
4. Zus pada.
5. Druga Wenezuela.