Wpis z mikrobloga

• 165
Moim zdaniem Polska już teraz powinna zamknąć granice, szkoły itd. Dodatkowo media powinny bardziej uświadamiać ludzi, świadomość społeczna jest bardzo niepokojąca, aktualnie chyba tylko niektóre wykopki zdają sobie sprawę z powagi sytuacji, no i może jacyś eksperci z youtube/twittera.

Sytuacja z dzisiaj, wyszedłem z bunkra żeby uzupełnić zapasy na najbliższe tygodnie. Ludzie bez skafandrów, bez żadnych masek. W sklepie zachciało mi się kichać, więc mówię "stop #!$%@? bede kichał", a tu jakiś chłop jak gdyby nigdy nic, bez żadnego zawahania idzie w moim kierunku. I jak tu ma być dobrze?
#chiny #wirus
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Pidiiinne Chcesz coś zrobić dobrze, zrób to sam. Zaraz się zacznie "a po co zakładać rękawiczki do trzymania koszyka" itd, za dużo tłumaczenia, tylko ekspert powinien opuszczać bunkier.
  • Odpowiedz
@patrykw96: ja się zaopatrzyłem w taki miotacz płynu antybakteryjnego i po prostu opryskuje nią każdą osobę które przekracza barierę 5m ode mnie. Ostatnio mnie ochroniarz z biedry za to wywalił, zanim zdążyłem go spryskać. #!$%@? teraz lekko kaszle i się boje
  • Odpowiedz