Wpis z mikrobloga

W Pzyszlym miesiącu planuje sobie pojsc do roksy. wybiorę taka 9/10 u której byłem wcześniej prawdziwa kobieta 170cm 55kg długie ładne włosy piękne ciało i to jedynie za 200zl ostatnio jak u niej byłem to była bardzo miła i zachęcała mnie żebym przyszedł nast razem, więc mój brzydki wygląd nie przeszkadza jej na tyle żeby wykreślić mnie z listy klientów. Nie ma co pajacować do stworów 3/10 które mają nas za śmieci, lepiej wybrac boginie i zapłacić za stosunek.
Ale ją #!$%@? wyrucham ostro aż będzie suka na całą chatę krzyczała ( ͡° ͜ʖ ͡°) trzeba się czasem odstresować, dawno nie byłem u roksanki.
#przegryw
  • 9
@anonanonimowy321: Jak dojdziesz w czasie loda to dziwka traktuje to jako zrealizowaną usługę i nie ma ruchania? Bo coś się tutaj przewija na forum, że jak dojdziesz, choćby po 2 minutach, to dziewczyna mówi, że to koniec i #!$%@?. Prawda to?
@NieTakMialoByc: nie wiem nie mam dużego doświadczenia z roksami. Nigdy nie miałem wytrysku podczas masażu, dotykania, czy gry wstępnej potrzebuję silnego bodźca żeby skończyć. Moim zdaniem moglby się domagać drugiej próby skoro ma czas i jeśli jest w stanie bo płaci za 1h więc jeśli go #!$%@? wcześniej a chce kontynuować to powinien się upomnieć. zależy na ile czasu ktoś weźmie rokse. Wcześniej jak byłem to było dużo krócej niż 1h
@anonanonimowy321: Też bym poszedł ale nie spełniają mnie kobiety powyżej 25 roku życia niestety a większość Roksanek w #!$%@? leci. Ale pewnie mam tylko nieuzasadnione duże opory jedynie wiek by mnie przekonał.