Wpis z mikrobloga

Zamówiłem sobie itemek z #banggood i niestety ale jak narazie nie doszedł.

Zamówienie 13. październik, wysyłka miała być ok 15 listopada wyszło 5 grudnia, do 25 stycznia miało dojść i raczej już nie dojdzie. Jak to zgłosić, chciałbym resend-a. A i ważne brak trackingu i nr wysyłki

https://www.banggood.com/Newest-Version-XIAOMI-Mijia-Bluetooth-Thermometer-2-Wireless-Smart-Electric-Digital-Hygrometer-Thermometer-1Pcs-Work-with-Mijia-APP-p-1595119.html?cur_warehouse=CN

#chiny
  • 9
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bi-tek: 14 stycznia przyszedł mi uchwyt który zamówiłem I został wysłany 21 października więc wiesz, jeszcze sobie poczekasz jak ci wysłali 5 grudnia...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bi-tek: czekaj Mirku, też na to czekam i idzie długo. Dziś przyszła mi paczka z października z banggood więc wysyłają
@bi-tek: Ja zamówiłem parę rzeczy w czerwcu i jeszcze nie przyszły. Reklamacja to droga przez mękę. Na aliexpresie klikasz na spór, czekasz kilka dni i gotowe. Na bangood zgłosiłem to tak jak na ali sie robi, wybrałem refund i nic. Zupełny brak reakcji z ich strony. Zgłoszenie przez formularz na email - brak odpowiedzi. Dopiero przez LiveChat coś się ruszyło, ale musiałem odpowiedzieć na to samo pytanie 3 razy. Ciężki kontakt.
Ja się nauczyłem i już paczki nierejestrowanej nie zamówię. Zawsze to łatwiej udowodnić że się nie jest wielbłądem. Zresztą na aliexpres nie jest lepiej. Przesyłki dochodzą ale prawie każda ma jakiś feler. To zapomnieli czegoś dołożyć, to jakaś podróbka która tylko udaje to czym powinna być.