Wpis z mikrobloga

@bi4ly_: jest kilku mirków co mają. I opinie są podzielone. Dla jednych są za jasne, dla drugich są świetne. Pod względem wykonania bardzo solidne. Jesteś zdecydowany na zakup czy na razie szukasz opinii o różnych Chińczykach?
  • Odpowiedz
@Nemesh: już zakupione Mirku, chciałem się dowiedzieć coś i tym basie. Słyszałem ze to najlepszy Chińczyk w 100 zł i z możliwością wymiany kabli (priorytet) pod bluetooth
  • Odpowiedz
@Nemesh: promocja jest -40% plus kupon za 20 zł, jak dojdą i odsłucham to ci napisze w poście (ale audiofilem nie jestem wie opis może ci się nie przydac)
  • Odpowiedz
@bi4ly_: To Ci się trafiło. Ja poza Gearbest nie kupuję, bo tylko tu ufam Chińczykom, a tam ich nie mają. Jasne, możesz pochwalić się jak wrażenia :)
  • Odpowiedz
@Nemesh: ja akurat kupiłem u sprzedawcy którego polecali na jakimś forum o sprzecie muzycznym, dużo pozytywnych opinii na aliexpress więc zaryzykowałem, mam nadzieje ze obejdzie się bez jaj. 8.02 mam podobno je już mieć u siebie
  • Odpowiedz
@bi4ly_: ok, jak będziesz mógł, to podeślij mi do nich link. Wystarczy mi zwykła opinia o nich. Nie oczekuję klarownych analiz, bo takie już znam :)
  • Odpowiedz
@bi4ly_: Mógłbyś się podzielić linkiem do tego modułu bluetooth? A może masz namiar na jakiś fajny kabel MMCX do nich? Kupiłem trzy i już wszystkie sie rozwaliły, a te bardziej polecane są droższe od samych słuchawek ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Nemesh: odkopuje wpis bo słuchawki do mnie wreszcie doszły (2 dni temu). Muszę przyznać że to chyba najlepiej wydane 100 zł w audio jakie zrobiłem.. Słuchawki są genialnie zapakowane, miałem wrażenie jakbym otwierał produkt za co najmniej 5 razy tyle a nie za słuchawki za 100 zł (wielki plus za opakowanie, 3x pianki dostałem gratis od chińczyka, te niebieskie się zgniotły i uległy deformacji ale wystarczy je wrzucić do wody
  • Odpowiedz
@bi4ly_: czyli wszystko się zgadza, bo każda nowa opinia jest podobna. Z tyłu, bodajże na pleckach słuchawek są odpowietrzniki, zaklej je czymś, choćby przezroczystą taśmą, wystarczy maleńki skrawek i basy będą dużo mocniejsze. Jest to praktycznie jedyny i skuteczny patent do t2 (bo więcej nie potrzeba xD). Cieszę się, że sobie chwalisz. Jeśli za jakiś czas będziesz czegoś poszukiwał, to jest kolejny genialny Chińczyk - Blon bl 03. Za podobną
Nemesh - @bi4ly_: czyli wszystko się zgadza, bo każda nowa opinia jest podobna. Z tył...

źródło: comment_1581097232Td8m1suOvq5Yk7T2BgK3u0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@SilentSan: doszły i są fajne. Ale jest z nimi jeden problem. Więc jeśli kupujesz od Chińczyka, to dokup za grosze gumki bi flange albo tri flange, bo za cholerę słuchawki nie trzymają się ucha. Ja dopiero kilka dni temu zamówiłem gumki i będą szły wieki. Przez to musiałem radzić sobie inaczej. Ale sposób wyjaśnie Ci kiedy będziesz chciał :) tiny też są fajne, mają lepszy kabel i są wygodniejsze. Są
  • Odpowiedz