Aktywne Wpisy
UberWygryw +652
W głowie mi się nie mieści ze partia nawołująca do sojuszu ze zbrodnicza imperialna Rosja ma 15% poparcia. Co za jaja XD Polaczki to jednak głupie są i dostana to na co zasługują XD
#bekazkonfederacji #neuropa #przemyslenia #polityka
#bekazkonfederacji #neuropa #przemyslenia #polityka
BlackpillRAW +102
Błebłebłebłe!!!
A cóż to za hałas? Cóż to za grzmot? Czyżby to Izraelici dęli w trąby
jerychońskie? Nie! To powietrze niesie z miast wojewódzkich echo nocy minionej!
Nastał najbardziej dynamiczny okres w roku... Wakacje! Wiesz co to oznacza? Tak! Zgadłeś! Lato pełne przygód!
Na ulicach polskich metropolii zaczęły spawnować się tłumy oskariatu. Na wysokościach względnych powyżej 190 cm jawią się vifony, middleparty, undercuty, pompadoury i szczęście. Za to na wysokościach poniżej 180
A cóż to za hałas? Cóż to za grzmot? Czyżby to Izraelici dęli w trąby
jerychońskie? Nie! To powietrze niesie z miast wojewódzkich echo nocy minionej!
Nastał najbardziej dynamiczny okres w roku... Wakacje! Wiesz co to oznacza? Tak! Zgadłeś! Lato pełne przygód!
Na ulicach polskich metropolii zaczęły spawnować się tłumy oskariatu. Na wysokościach względnych powyżej 190 cm jawią się vifony, middleparty, undercuty, pompadoury i szczęście. Za to na wysokościach poniżej 180
Tak samo #axeliocontent twierdzi, ze ma podstawowe wyksztalcenie, a na live gadal, ze liiceum skonczyl (,,chodzilem do liceum") i cos gadal ,,olalem to, bo ja chcialem grafiki robic, a oni tego nie ogarniali. No otaczaly mnie debile co nie wiedzialy jak kompa obsluzyc"
2013 - 25 = 1988
No a jak do liceum "chodził" ale nie skończył, to ma wykształcenie podstawowe, proste. To znaczy, byłoby to proste, gdyby nie fakt że rocznik '88 szedł już nowym (wtedy) trybem nauczania, czyli kolejno podstawówka->gimnazjum->liceum.
Jak nie skończył liceum, to... jak nic Axelio ma wykształcenie gimnazjalne. GIMBUS! xD Chyba nigdy nie spotkałem dorosłego dzbana do którego by to określenie aż tak idealnie
@wesolyprzegryw: dlatego pewnie woli te sciemy bo sie wsytdzi (ʘ‿ʘ)