Aktywne Wpisy
mariowtetrisie +516
Sylvio19 +42
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
https://roadmap.iota.org/?fbclid=IwAR00Zg2YIldUFczoIAjH5j3h7VbdvEgKwBX0ZvEnCJc00VdK5Jghb6ML_0A
Dzisiejsza cena to 1 MIOTA = 0,18 USD. Trzeba mieć nie równo pod sufitem by w tej cenie tego nie skupować.
Jaki uważam target dla tej monety? Myślę że do końca roku 2020 - od 3-20 USD za 1 MIOTA
Kolejne lata to nawet trzy cyfrowa wartość w USD.
Panowie - kupić zapomnieć - przypomnieć sobie za 3-5 lat.
Zapisać seed - i to wystarczy by bezpiecznie trzymać to aktywo.
Moja predykcja jest taka że IOTA osiągnie TOP - 1-3 coinmarketcap w ciągu najbliższych 5-10 lat, lub nawet TOP 1 detronizując BTC w kapitalizacji - bardzo prawdopodobne. To bardzo krótki okres. Ile w banku byś zarobił przez 10 lat? No właśnie - prawie nic. ( chyba że włożysz do banku 20-50 mln zł na ten okres - w IOTA by być milionerem za 5-10 lat wystarczy dokonać zakupu za 10tys zł. - taką sumą chyba każdy z nas dysponuje jeśli chodzi o oszczędności.)
#iota #bitcoin
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Amelcio: Po co kupować jakiegoś shita jak można na luzie całe oszczędności wpakować Bitcoina i mieć pewnośc zarobku?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@orem: nie piszę rozpaczliwie. Bardziej z ogromną fascynacją co do tego projektu. A to czy Ty lub ktoś inny kupi lub sprzeda IOTA to mam to w dupie.