Zakupiłem na Amazon.de dzisiaj aparat (Sony A7 II za 300Euro) w bardzo promocyjnej cenie, transakcja zakończyła się pomyślnie, po czym po 3h dostałem maila z wiadomością, że produkt nie jest już dostępny (A był gdy go kupiłem). Aktualnie na stronie Amazona pokazuje stara cenę przed promocją i dostęp jeszcze do 7 sztuk.
@Tunczyk_znad_Wisly: @adam-photolive: Przy okazji Black Friday zdarzały się pomyłki, kiedy ktoś kupował sprzęt wart prawie 11 tys. dolarów za... niecałe 100. link Zamówienie jak najbardziej zrealizowano.
@adam-photolive: w zasadzie to 400€ ale mialem jeszcze kuponik na 100€ to w sumie deal życia, Janusz pewnie osiwiał, że za tyle towar pójdzie i anulował zamówienie...
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
Zakupiłem na Amazon.de dzisiaj aparat (Sony A7 II za 300Euro) w bardzo promocyjnej cenie, transakcja zakończyła się pomyślnie, po czym po 3h dostałem maila z wiadomością, że produkt nie jest już dostępny (A był gdy go kupiłem).
Aktualnie na stronie Amazona pokazuje stara cenę przed promocją i dostęp jeszcze do 7 sztuk.
Co mogę z tym zrobić?
#kiciochpyta #amazon #fotografia #januszebiznesu
Komentarz usunięty przez autora