Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Mirki, co myślicie o #gdansk ? warto się tam przeprowadzać? Ktoś mieszka, poleca lub nie? Nie jestem informatykiem 15k i dopiero zaczynam swoją przygodę z karierą zawodową, to nie patrze na to jaki jest przemysł itp.
Do koleżanki i tych miejscowości dodałbym ejszcze możę i Sopot, gdynie i nawet dalej Reda, Rumia. O ile robota dgzies w pobliżu SKM to też nie będzie krzywdy a koszty wynajmu
we Wrocławiu podobnie z cenami, więc w sumie imo trochę dramatyzujecie
inb4 koledzy wyżej nie dramatyzują i rynek mieszkań to jest dramat; jedynie Warszawa jest w stanie pobić Trójmiasto pod tym względem
Jak mieszkałeś już w dużym mieście i masz określone wymagania - Gdańsk to najgorsze z tych "lepszych" miast, nic ciekawego. Perspektywy są dobre dla osób o horyzontach dziurki od klucza
pomimo tego, że spotkałem tutaj bardzo wielu miłych ludzi to wielu jest takich jak własnie ten wyżej: wielkie państwo bo dziadek przyjechał kiedyś do Gdańska i teraz