Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Klinton: Ikea (seria kuchennych mebli jest bardzo spoko jeśli chodzi o jakość samych skrzyń i osprzętu) plus twórczość własną z blatami obudowami frontami
@Klinton: @hrumque: Ja też zdecydowałem się na rozwiązania kuchenne Ikea, po tym, jak odwiedziłem kilkanaście różnych firm stolarskich i salonów kuchennych (w Opolu i Dobrodzieniu). Przede wszystkim okazało się, że Ikea ma topowy osprzęt (wtedy to był Blum) w takie cenie, że nawet meblarze nie mieli takich cen osprzętu w hurcie. Po drugie jakość wykończenia Ikea okazało się dużo lepsza (lub podobna w przypadku drogich mebli) . A po trzecie,
Ikea ma topowy osprzęt (wtedy to był Blum) w takie cenie, że nawet meblarze nie mieli takich cen osprzętu w hurcie. Po drugie jakość wykończenia Ikea okazało się dużo lepsza (lub podobna w przypadku drogich mebli) . A po trzecie, najważniejsze - cena

@radwoc: @Klinton: W przypadku ikeii (serial metod) same "skrzynki" szafek, oraz wypełnienie do nich - szuflady, półki, akcesoria do tego itd - cudownie z cenami,