Aktywne Wpisy

Caracas +95
Dziś pod biedronką zaczepił mnie starszy Pan w wieku 60+.
Schludnie ubrany trzeźwy mówi czy nie kupią mu czegoś do jedzenia bo mu się pieniądze z emerytury już skończyły.
Widzę, że jest mocno zawstydzony. Odpowiadam, że jasne co tam chce on, iż zwykła sucha bułka będzie ok. Zaproponowałem wspólne zakupy ale mowil, że nie będzie się narzucał i poczeka (poinformowałem go, że będzie to trochę trwało bo żona dała mi wielką listę).
Schludnie ubrany trzeźwy mówi czy nie kupią mu czegoś do jedzenia bo mu się pieniądze z emerytury już skończyły.
Widzę, że jest mocno zawstydzony. Odpowiadam, że jasne co tam chce on, iż zwykła sucha bułka będzie ok. Zaproponowałem wspólne zakupy ale mowil, że nie będzie się narzucał i poczeka (poinformowałem go, że będzie to trochę trwało bo żona dała mi wielką listę).

sxilll +49
Ogłoszenia o pracę w mojej okolicy:
-3 lata doświadczenia
-angielski minimum C1
-znajomosc kilku programów w stopniu biegłym
-wyksztalcenie wyższe
Miesięczne wynagrodzenie?
3500 zł brutto
#przegryw
-3 lata doświadczenia
-angielski minimum C1
-znajomosc kilku programów w stopniu biegłym
-wyksztalcenie wyższe
Miesięczne wynagrodzenie?
3500 zł brutto
#przegryw

Cały ten artykuł z głównej nie jest funta kłaków wart a właściwie jest wyssany z brudnego palucha. Bohaterem jest jakiś nastolatek (tak jakby to był problem tej grupy wiekowej xD) którego ojcu wcale nie nie przeszkadza, ze jego syn obrywa w szkole po łbie i prowadza go na terapię tak jakby miało by mu to pomóc. W czym? W pogodzeniu się z dostawaniem po ryju od silniejszych? Kto pisze takie wysrywy i kto je dopuszcza do publikacji?
Z artykułu:
Ta. Nastolatkowi trądzik z twarzy zszedł. Nastolatkowi. Trądzik. Zszedł. On jeszcze nie wszedł na dobre xD a blizny to dopiero potem.
Z artykułu:
Co? Coooo? Zafascynowane? xD Załóżmy, że jakaś tam się zawieruszy bo ją google tak przekieruje; jak ta pomoc zwykle wygląda? bądź sobą, znajdziesz kogoś? Ok**wa, dzięki! Nie wiem co bym bez ciebie zrobił xDDDD
Z artykułu:
Tak było xD Poziom bajkopisarstwa jak w Trudne Sprawy
A teraz najlepsze:
No xD Twój nastolatek tak ogarniał angielski, że wypisywał co by kobietom robił na zagranicznych forach poukrywanych w necie.
Dla zainteresowanych link ale ostrzegam, jest cringe: