Czuje, że nie pasuje do tego społeczeństwa męczą mnie prześladowcze myśli o mojej śmierci i ta nieszczęsna depresja. Nienawidzę chodzić do pracy kocham spać i kocham mieć piękne sny w których się rozpływam.
Wtedy nie chce się budzić moje życie wygląda wówczas idealnie świat jest piękny ja mam kochająca dziewczynę i moje życie to pasmo sukcesów a nie porażek jak teraz. Chciałbym zasnąć i już nigdy się nie obudzić i na zawsze odejść do krainy marzeń.
Niby święta to czas radości i szczęścia, ale nie dla mnie bo jak co roku są kłótnie pomiędzy rodzinną po alkoholu. Życzę wam wszystkiego dobrego może chociaż dla was to będzie szczęśliwy czas.
@BedzieMagik: ty chociaż masz piękne sny. Ja mam sny w stylu rodzice pojechali moim autem do kościoła. Innym razem, że moje auto leży roztrzaskane w drobny mak na podjeździe. Ładne dziewczyny dawno przestały mi się śnić.
@Qba1996: Wiesz, że też mam takie głupie sny, że coś się dzieje z moim autem? Ostatnio śniło mi się że silnik został zatarty albo silnik się przegrzał. Miałem tak w poprzednim aucie i to mnie teraz prześladuje
Wtedy nie chce się budzić moje życie wygląda wówczas idealnie świat jest piękny ja mam kochająca dziewczynę i moje życie to pasmo sukcesów a nie porażek jak teraz. Chciałbym zasnąć i już nigdy się nie obudzić i na zawsze odejść do krainy marzeń.
Niby święta to czas radości i szczęścia, ale nie dla mnie bo jak co roku są kłótnie pomiędzy rodzinną po alkoholu. Życzę wam wszystkiego dobrego może chociaż dla was to będzie szczęśliwy czas.
#przegryw