Wpis z mikrobloga

Najgorsze w tym fragmencie jest to, że jest prawdziwy. Serio, zacząłem być miły dla ludzi, uśmiech w przypadku tak brzydkiego ryja jak mój jest tańszą wersją operacji plastycznej. Polecam ten styl życia. :) Kobiety tez inaczej patrzą na uśmiechniętych typów.
Ryjem w stylu: bez kija nie podchodź odpychacie od siebie ludzi. Ludzie mają znajomych, znajomi mają znajome a z badań wynika że najlepsza formą na poznanie kogoś nie są tindery czy inne gówna, są właśnie relacje ze znajomymi. Smutasy zróbcie coś z waszymi mordami!
#film #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #wygryw
t.....m - Najgorsze w tym fragmencie jest to, że jest prawdziwy. Serio, zacząłem być ...
  • 11
  • Odpowiedz
@Dudziin: A próbowałeś chociaż być miłym, sympatycznym? Czy przegryw już Ci tak mózg przeorał że wiesz że nie warto a panny to lecą tylko na Badboyów, Chadów i inne tego typu określenia z dupy na przykładzie kilku doświadczeń na podstawie tindera, badoo gdzie siedzi najlepsza mieszanka najgorszego rodzaju kobiet która odrzuca na podstawie wzrostu? XD
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam cale gimnazjum i część liceum byłem sympatyczny i określany jako śmieszek. #!$%@?ła mnie już ta łatka, dodać do tego nieurodziwy ryj i obserwacja dokonań lepiej wyglądających chłopaków spowodowało to wszystko, że stałem się zgorzkniałym, mizoginistycznym staruchem zamkniętym w ciele młodej osoby.
  • Odpowiedz
@Dudziin: Moi koledzy mieli dupy na psyknięcie palcami, ja musiałem się napracować ponad siły żeby ktokolwiek zwrócił na mnie uwagę. Wiesz ile razy mi odmówiono, ile razy usłyszałem: nie podobasz mi sie? I co? Tez uwierzyłem w swój przegryw. Ale zacząłem się zastanawiać i nie oszukujmy się, nie dbałem o siebie wcale, nie wiedziałem co jest modne i ładne, miałem pracę która zapewniała mi podstawowe potrzeby, alko szlugi i gównoszamę. I
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam regularnie ostatnimi czasy uczęszczam na siłownię, lecz na okres świąteczny sobie odpuściłem. W planach mam pierwszy raz pójść do jakiegoś lepszego fryzjera po nowym roku, ale z moją mordą raczej nie liczę na jakikolwiek cud. Brak jakichkolwiek pasji i zainteresowań, nie potrafię być interesującą osobą. Co do empatii, to wydawało mi się że jakąś mam, zważywszy że jak na necie widzę jakieś cierpienie osób, to mnie chwyta za serce i potrafię
  • Odpowiedz
@Dudziin: Ja mam emocjonalność na 10 a uczuciowość 0.
https://www.wykop.pl/wpis/46206217/przegrywprzegrywowi-przegryw-wychodzimyzprzegrywu-/
Idź do dobrego fryzjera takiego który Ci dopasuje fryzurę do kształtu twarzy a nie na #!$%@?. Zerknij w link. Sam o tym pisałem ostatnio.
https://www.wykop.pl/wpis/46217707/czesc-druga-meskie-brwi-o-ile-je-masz-poradnika-dl/
Ten tez sprawdź. Będzie ich więcej. Może Ci się przyda a jak nie to trudno nie stracisz jak przeczytasz.
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam: Jak ktoś sam siebie nie znosi to mu nie przetłumaczysz ze może być inaczej. Mam kolegę „przegrywa” znamy się jak łyse konie i wiem ze z jednej strony chciałby wszystko zmienić a z drogiej jest mu tak poprostu wygodnie zwalić wszystko na to ze ma ryj ,ze kasy za mało , ze łaski to tylko na furę lecą i tak się zamurowywuje w swoim małym ciepłym przegrywie klnąc pod nosem
  • Odpowiedz
@piotr-pankracy: Jest dokładnie tak jak piszesz. Sam przez to przechodziłem. Jakby 10 super lasek szczerze powiedziało że jestem fajny to bym nie uwierzył a jak by powiedziała nawet średnia że jestem brzydki to bym uwierzył. Człowiek wybiera to w co chce wierzyć.
  • Odpowiedz