Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Exit99 +12
Ja pierdole ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego

Serial ma kompletnie #!$%@?ą narrację. Kto wpadł na pomysł żeby działać na aż 4 liniach czasowych. Tak #!$%@?, czterech! Wiem że powinny być trzy ale z racji tego że jest to fantasy mamy cztery. Przeszłość, teraźniejszość, przyszłość i wizje, zaczepione losowo w którejś z trzech poprzednich. To jest chore. To jest głupie. To jest męczące (dla mnie, kogoś kto czytał sagę i opowiadania kilka razy). Ja się nie dziwie że ludzie mają mętlik w głowach oglądając ten serial.
Czarny elf mi przeszkadzał ale nie z tego powodu że był czarny a z tego że wyglądał jak dziecko - złodziejaszek z Oliviera Twista Polańskiego.
Czarna driada mi przeszkadzała ale nie z tego powodu że była czarna ale dlatego że napirdalała amerykańskim akcentem niczym z ,,Gangsta Paradise''. Na boga kobieto, jesteś aktorką. Jak Musiał dał radę swój akcent stłumić to ty kurde też powinnaś. Za to ci zapłacono.
Brookylon dali nakręcić Bayowi. Flary są, teraz czekam na wybuchy.
Zarżnięto dwa bardzo dobre wątki, ten z Renfri (Tridańskie ultimatum) i diaboła. Który wyglądał jak gówno a z jego historii zostało mniej niż zero.
Rzeź Cintry na samym początku to błąd. Miałem KOMPLETNIE w dupie postacie które poznałem raptem na 15 minut przed ich zarznięciem. Bitwa w polu była tak zła że lepiej byśmy wyszli na pokazaniu obleganego miasta, bo to wyszło fajnie.
Dla mnie 5/10. Średniak. Cavil się sprawdził, Jaskier jest super, Renfri była super, Myszowór też ekstra. Reszta... no reszta nie chwyta za serce.
#witcher #netflix