Aktywne Wpisy
sergio91 +46
Wczoraj miałem ciekawą pogawenkę z moją koleżanką z pracy. W sumie to uprawiamy seks od czasu do czasu, więc wchodzimy na różne tematy. No i tak wczoraj zaczęła mi opowiadać o swoich przygodach seksualnych. Ogólnie ma 31 lat, po długoletnim związku. Mega spoko kobieta ogólnie, rozwija się itp. No i opowiadała mi, że pół roku temu była z koleżanką w Izrealu. Jak był finał wycieczki - poznały tam dwóch 20 letnich izrealitów
Czy Wasze znajome z liceum kiedy nic nie potrafią w życiu i nie nadają się do pracy to otwierają #salonkosmetyczny ?
Wszystkie te Kasie i Karoliny otwierają obwoźny salon kosmetyczny, lub jak któraś ma trochę szczęścia i faceta, to ma od niego lokal, żeby tam robić pazury? XD Miejscami to natężenie jest takie, że chyba sobie nawzajem robią te zabiegi XD Makijaże z lat 2004-2006, na karynę te plastry na brwi XD
Wszystkie te Kasie i Karoliny otwierają obwoźny salon kosmetyczny, lub jak któraś ma trochę szczęścia i faceta, to ma od niego lokal, żeby tam robić pazury? XD Miejscami to natężenie jest takie, że chyba sobie nawzajem robią te zabiegi XD Makijaże z lat 2004-2006, na karynę te plastry na brwi XD
#bitcoin