Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +23
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
kilo-bravo +56
#kronikizezgierza
Gnioty jutju [1 gru 2019] szęść piersza tego typu
Dziękuję fani i widzowie bęc
24 minuty, o mój boże - jak się mówi.
Akat podziękowania za soraz więcej lajków i obserwacji.
Pada pytanie czy podobał się frystal - wiadomo, że frystal nie jest z kartki - jak niektórzy niedowiarkowie nie wierzą. Akat wystarczy troche pomyśleć jak złożyć rymy.
Anons nowego stop gniot. Tajger zapewnia, że będzie sztos.
Padło pytanie typu Yeti - dlaszego Tajge nie wróci do gniotów? (???) Odpowiedź Mateusza - a po co?
Fafluny o pogozie, trzeba iść do przodu, żyś nieumierać, pytanko wizowie fani, azbest robi fejm, mówienie na wdechu. Szybki recap jak się mówi.
Coś o frytkownicy, Mati przyznaje się, że wczoraj fahfahtem miał frytki na obiad. Khyy.
Ale w sumie nie wiem za barzo o so chodzi z tą frytkownicą, nie moja broszka.
Strymy są o kant dupy - odważna teza Mateusza Kupca. To jest przeszłość wizowie fani. Takie produkcje jak top gniot to upragniony kierunek Matiego. Dostaje za nie dżokejki i inne rzeszy. Nie będzie szedł w kierunku gniotów jak kiedyś, kiedy to bywał pijany, no so tam jeszcze hmmm, wyzywał i atakował użytników.
Tiger szczodrze robi lajwa. Dlaczego? Ano po to, żeby uciszyć wizów. Bo coś tam #!$%@?ą, coś tam #!$%@?ą pod sobą, i żeby się zamknęli. Tiger ma ważne sprawy papierkowe i nie ma czasu.
Nie ma sensu wam nic mówić wizowie. Nowy etap się zaczyna, chcielibyście oglądać gnioty Tigera, ale ich nie będzie, nowa era wizowie.
Stare czasy nie wrócą jesteśmy zapewniani. Akat Tiger nie mógł skończyć bardziej pesymistycznie. Optymizm w serca wlewa nam jednak dobrze znana gadka o szacunku.
Widzicie sami można się zmienić bęc
Kuuuurwa 33 minuty. Dobra, obczajcie tytuł gniota i wiadomo. Wszystko do przodu, nowy Tajger itd. khyyy. Dalej możesie nawet nie czytać.
"Do tej samej rzeki się nie wchodzi." A ogónie mnóstwo powtórzeń z poprzednich gniotów. Miodem na moje serce było usłyszenie klasycznego "w rzeszywistosci". To są te detale, o które Tiger akat dba.
Słyszymy także: Kto się zna na motoryzacji ten się zna. A kto nie... ten nie.
Wiemy już, że przekupstwo jes karane, a Tiger jes nieprzekupny. 5 sekund później pada zapewnienie o istnieniu fanów Tigera - tak o, popostu.
[Breaking News] Tiger sprawie właściciela: "Robicie ploty wizowie fani, mam nowych właścicieli."
I tutaj wstawka, która dosięga mnie osobiście. Tajger NALEGA by wizowie i fani słuchali dokładnie co mówi tego typu. Proszę Mateusz. Proszę.
Zazdrośni jesteście wizowie, że Tajger ma gażety motoryzacyjne i jeździ po torze. Zazdrośni jesteście. Wolelibyście starego T.ajgera. Jednak Mati jak mówi, "będzie się wspinał wspinał, aż do szczytu".
Na koniec Mateusz ogunie się chwali, używając figury retorycznej pt. "ludzie tak mówią".
Moja pierwsza kariera na YT część 1 bęc
Bardzo ważny film. 26 minut khyyy. Pozycja obowiązkowa do obejrzenia przez wszystkich fanonów. Nie ma co mówić nawet ogunie.
Zdarzają się małe przekłamania typowe dla naszego ulubieńca. Na przykład, że kupują od niego filmik z pluciem w kamerę i ine rzeszy. Ale akat prawdziwi fani wiedzą prawdę o wszystkim.
Świeżo namaszczony wtedy haker wspomina o konflikcie z Pawłem Wojczakiem. Wizowie z niesprawnym okiem nie zauważą na pierwszy rzut oka podobieństwa do innego znanego jutubera.
Tiger Bonzo w tym odcinku uczy jak dodaje się słowa do siebie. Np. Tiger + Bonzo to Tiger Bonzo.
Okazuje się, że jedyna nazwa własna w rodzinie, nie wymyślona przez internatów to 'Tiger'.
Raz kolejny Mati podejmuje się nierównej walki. Mianowicie 3 razy stara się wypowiedzieć 'wywiadwódka' co się nie udaje. Natomiast bardzo dobrze wymówił już za pierwszym razem 'bareron'.
Ogunie Tiger wszystkich tych co stanęli mu na drodze zniszczył totanie. Jak podkreśla - przewidując plany wrogów i obracając ośmieszenie nim.
Pewnego dnia Janusz Kupiec z dupy wyjęty oficjalnie został objęty dochodzeniem śledczym za nękanie w którym... soś wyszło. Akat nie wiadomo co. Mati ma w dokumentach, ale akat pochowane.
Wtedy stronę afefte ala skasowano, po czym znikła na dobre. Tutaj Togaj dochodzi do amina tej sony - Azbesta.
Notable quote: "Jak się mówi, to się mówi za szybko. Później się cofa" - Tiger Bonzo 2019
Zaraz przyjdę, zaraz wam dalej opowiem.
Tylko czapka dżokejka, bo prawa autorskie i mi kasujom
#bonzo
Komentarz usunięty przez autora