Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +220
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
WielkiNos +361
Witam i o zdrowie pytam o tej jakże pięknej porze, to już 07:00:01, Wtorek, 03 grudnia 2019. Imieniny: Franciszka, Ksawerego, Kasjana. Słońce podniesie się dziś o 07:46. Będzie oświecało nas 7 godzin i 39 minut, w zenicie znajdzie się o 11:36 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:26. Ciemna noc zapadnie o 16:55, ale gwiazd można wypatrywać od 16:09.
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
Gulasz z szynki wieprzowej z pieczarkami
PRZYGOTOWANIE - WIDEO
Siemaneczko wszystkim dziś z rana, z domu, bo mam wyjazd do szkoły jakieś na dni czegoś tam, będę mówił o maszynach, firmie i jeśli będzie młodzież normalna, a dyrekcji nie będzie w pobliżu to pośmieszkuję sobie jaka to buda #!$%@? jest xD Uwielbiam minę tych gówniarzy, gdy zaczynają
Udanego wtorku!
@micke
@micke: @wyinwidualizowany: @Pelit: @Fedrige: @satczynsky: @TomTailor100: @Formbi: @bolorollo: @Kalmuk32: @Sikorka2017 @buczubuczu @Pjotsze @Wejszlo @Wejszlo
@wyinwidualizowany: Dzień dobry!
@MalaGlupiaMiejscowosc01: Witam
@