Aktywne Wpisy
bluzgajacy +775
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet
HuopWsiowy +74
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
#przegryw #pathofexile
Z chaos buildami to też można to fajnie min maxowac do poziomu że pody waliły po kilka milionów dpsa
Next liga pewnie będzie jeszcze mocniejsza bo zawsze jak zmieniają dany archetyp to jest przesadnie mocny, a poprzednik jest nerfiony i tak już kilka lig
@Jacko_: Już od kilku lig tak jest, ele hit pod totemy też był mocny, nie wiem jak obecnie. Beka z tymi balistami bo to pewnie będą po prostu totemy tylko pod stackowanie dexta